Ministras padėkojo žmones gelbėjusiems drąsuoliams

Ministras padėkojo žmones gelbėjusiems drąsuoliams

Vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas antradienį įteikė padėkas 12-ai pareigūnų ir Lietuvos piliečiams, kurie vasario pabaigoje Klaipėdoje prie Melnragės molo skubiai reagavo ir suteikė pagalbą per ledonešį į nelaimę patekusioms moterims bei vaikams.

„Džiaugiuosi, galėdamas pagerbti šiuos drąsius Lietuvos žmones, nepabūgusius nelaimės akivaizdoje ištiesti pagalbos ranką, ir įteikti padėkas. Tai pavyzdys, kokie stiprūs galime būti, kai esame vieningi ir susitelkę“, – sakė ministras E. Misiūnas.

Vidaus reikalų ministerijos Baltojoje salėje vykusiame minėjime dalyvavo du iš šešių pagalbą suteikusių piliečių – Modestas Bubliauskas ir Vladimir Kurilkin.

Renginyje žodį tarė ir vienas Lietuvos Sąjūdžio iniciatorių Algirdas Kaušpėdas. Jis renginio dalyviams akcentavo, kad laisvė turi dvi formas – vidinę ir išorinę. Tik būdami laisvi viduje, anot A. Kaušpėdo, galime keisti save ir aplinką.

VE.lt primena, kad vasario 24 d. į jūrą įkritus moterims ir vaikams, šie vyrai sureagavo žaibiškai ir, nepabūgę žvarbaus oro, šoko į ledinį vandenį gelbėti nelaimėlių.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder