Paaiškės geriausi šalies patruliai ir apylinkės inspektorius

Paaiškės geriausi šalies patruliai ir apylinkės inspektorius

Lietuvos policijos mokykloje Klaipėdos padalinyje ketvirtadienį ir penktadienį varžysis geriausi šalies patruliai ir apylinkės inspektoriai. Geriausi viešosios policijos pareigūnai į finalinį etapą pateko laimėję atrankinius etapus, vykusius apskrityse.

Pareigūnai varžysis taktikos rungtyje, kur turės spręsti sumodeliuotas situacijas, įveikti sudėtingą kliūčių ruožą, pademonstruoti savo sugebėjimus šaudykloje bei figūrinio vairavimo rungtyje. Bus tikrinamos ir teorinės pareigūnų žinios, jie turės tinkamai suformuoti administracinio teisės pažeidimo bylą bei spręsti žinių patikrinimo ir pastabumo testus. Kartu su Lietuvos policijos pareigūnais varžysis ir geriausi pasieniečiai bei pareigūnai iš Latvijos bei Estijos.

Pasveikinti nugalėtojų planuoja atvykti Vidaus reikalų ministerijos vadovai, policijos generalinis komisaras Linas Pernavas, Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Tai tradicinis, jau dvidešimtą kartą rengiamas, konkursas. Geriausi pareigūnai bus apdovanoti vertingais prizais, jiems suteiktos 5 dienų papildomos mokamos atostogos, įteikti pasižymėjimo ženklai "Geriausias šalies viešosios policijos pareigūnas". Pagrindinis tokių konkursų tikslas yra skatinti policijos pareigūnus gerinti profesinį pasirengimą, siekti geresnių darbo rezultatų, plėsti žinias, taikyti jas praktinėje veikloje, stiprinti drausmę ir gerinti tarpusavio santykius, kelti darbo ir asmeninės kultūros lygį.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder