Pajūriui - galimybė mėgautis sporto ir kultūros renginių įvairove

Pajūriui - galimybė mėgautis sporto ir kultūros renginių įvairove

Kultūros ir sporto renginiai tampa neatsiejama pajūrio gyventojų ir jų svečių gyvenimo dalimi. Kad paslauga būtų kokybiška ir atitiktų kliento poreikius, profesionalumą demonstruoja įmonių grupės UAB "Infrastruktūra LT" komanda.

Jau septynerius metus Klaipėdos regione dirbanti ir su savivaldybėmis bendradarbiaujanti UAB "Infrastruktūra LT" paslaugas teikia tokiuose kultūros ir sporto objektuose kaip Klaipėdos baseinas, Švyturio arena ir Palangos koncertų salė.

Bendrovės valdomuose objektuose visoje Lietuvoje per metus suorganizuojama daugiau nei 150 renginių, kuriuose apsilanko daugiau nei 1 mln. 200 tūkst. lankytojų. Beje, UAB "Infrastruktūra LT" stipriai prisideda prie miestų plėtros - investicijos siekia net 5 mln. eurų. Taip pat įmonė skaičiuoja, kad per veiklos laikotarpį sukūrė daugiau nei 100 darbo vietų.

Šįmet pagal koncesijos sutartį su Klaipėdos savivaldybe įmonių grupė pradėjo valdyti ir Klaipėdos baseiną, kuriame vykdydama veiklą siekia kuo labiau padidinti pajūrio gyventojų fizinį aktyvumą. Dabar klaipėdiečiai gali ne tik plaukioti baseine, bet ir nardyti 9 metrų gylio nardymo šachtoje bei mėgautis itin patogiu pirčių kompleksu. Per visą veiklos laikotarpį Kaune Girstučio sporto komplekse ir Klaipėdoje plaukti jau išmoko beveik 5 tūkst. vaikų.

O štai Palanga šįmet tiesiog įspūdingai pasitiks Naujuosius metus - Palangos koncertų salėje vyks pasisekimo Lietuvoje ir Europoje sulaukęs miuziklas "Paryžiaus katedra", baleto trupės "Maskvos miesto baletas" vienas gražiausių spektaklių "Miegančioji gražuolė", muzikinio projekto "Lietuvos balsas" finalas bei garsiausios "ABBA tribute" grupės pasaulyje koncertas. Ir tai tik dalis to, kas artimiausiu metu laukia palangiškių ir miesto svečių.

UAB "Infrastruktūra LT" partnerio Vitalijaus Kuodžio teigimu, įmonių grupė yra suformavusi patyrusią ir profesionalią komandą, kuri dirba tam, kad šio regiono gyventojai galėtų mėgautis pačiais įvairiausiais renginiais, taip pat pamatyti pasaulines kultūros bei sporto žvaigždes.

"Džiaugiamės matydami, kad pajūrio gyventojai vis aktyviau leidžia laisvalaikį, todėl būdami miestų partneriais, stengiamės jiems pasiūlyti kuo daugiau galimybių atrasti judėjimą, sportą ir kultūrą. Vienas didžiausių iššūkių, su kuriuo susiduriame kasdien - patenkinti kiekvieno mūsų lankytojo poreikius. Esame atviri visiems, nepriklausomai nei nuo amžiaus, nei nuo galimybių. Norime išgirsti, kas svarbu kiekvienam, ir surasti būdą kaip tai užtikrinti. Todėl ugdome komandą, kuri nuolat mokosi klausyti, girdėti ir pasiūlyti reikalingų sprendimų", - sakė V. Kuodis.

Klaipėdos Švyturio arenoje susirinkusius aistruolius pergalėmis džiugina krepšinio komanda "Neptūnas". Matydama, kaip krepšinis vienija ir įkvepia klaipėdiečius, UAB "Infrastruktūra LT" prisideda prie sėkmingo klubo veiklos vystymo ir visus miestiečius džiuginančių rezultatų.

Sėkmingai su miestais bendradarbiaujanti ir užsibrėžtus tikslus pasiekianti įmonių grupė UAB "Infrastruktūra" džiaugiasi, kad klientai vertina komandos profesionalumą ir jos teikiamų paslaugų kokybę.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder