Paplūdimyje ir vėl švies futbolo mėgėjų švyturys

Paplūdimyje ir vėl švies futbolo mėgėjų švyturys

Vien tik entuziastų dėka gyvuojantis paplūdimio futbolo turnyras dėl „Švyturio“ taurės sėkmingai tęsia savo istoriją ir populiariausio sporto pasaulyje mėgėjus bei sirgalius į Klaipėdą šiemet kviečia jau 7-ąjį kartą.

Šiemet paplūdimio futbolo turnyras vyks liepos 22-ąją, varžybos prasidės tradiciniu laiku, tradicinėje vietoje – 10 valandą Neįgaliųjų paplūdimio teritorijoje. Planuojama, kad dėl pagrindinio prizo susikaus 12-14 komandų, kurios bus suskirstytos į du pogrupius, po dvi geriausias grupių ekipas pateks į kitą etapą.

Kaip ir kasmet, organizatoriai žada gaivių staigmenų ne tik dalyviams, bet ir juos atlydėjusiems šeimos nariams ir draugams.

Nugalėtojų titulą šiemet gins iš klaipėdiečių futbolininkų suburta „DFDS Seaways“ ekipa.

Per 7 metus nugalėtojai keitėsi ne kartą – be turnyro senbuvių kasmet prie gausaus dalyvių būrio jungiasi ir iššūkį meta debiutantai, komandos atvyksta iš visos Lietuvos. Šios varžybos per trumpą laiką išpopuliarėjo taip, kad dalyvių skaičiumi net lenkia Lietuvos futbolo federacijos organizuojamą šalies čempionatą.

„Deja, siekiant kuo sklandesnio varžybų organizavimo, ne pirmus metus tenka riboti dalyvaujančių skaičių, į tvarkaraštį įtraukiame tik tuos, kurie užsiregistravo pirmieji.

Galbūt ateityje, išsiplėtus organizacijai, galėsime priimti visus norinčiuosius“, – sakė turnyro sumanytojas ir organizatorius Nerijus Genupskis.

Šis turnyras unikalus tuo, kad jį organizuoja nedidelė vietos futbolo entuziastų grupelė bei jų rėmėjai. Debiutiniame turnyre 2011 metais dalyvavo 4 komandos, o jeigu šiandien reikėtų suskaičiuoti visus, nuo to laiko bent minutėlę varžybose žaidusius dalyvius, skaičius tikriausiai jau būtų keturženklis.

Komandų registracija į turnyrą: tel. +370 606 93 622, el. paštas: [email protected], „Facebook“: Paplūdimio futbolo turnyras Klaipėdoje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder