Penktadienį - nuoširdžiausio mediko apdovanojimai

Penktadienį - nuoširdžiausio mediko apdovanojimai

Šiandien 12 val. baigiasi balsavimas už devintąjį kartą organizuotuose nuoširdžiausio Klaipėdos gydytojo ir slaugytojo rinkimuose pasiūlytus kandidatus.

Per kelias savaites sulaukėme net 200 jūsų, mieli skaitytojai, pasiūlytų uostamiesčio medikų kandidatūrų. Jiems buvo skirta daug gražių atsiliepimų ir šiltų padėkų už pasiaukojamą darbą.

Dėkingumą už gerą ir nuoširdų gydytojų bei slaugytojų darbą galėjote išreikšti ir balsuodami už savo mylimą specialistą portale www.ve.lt bei dienraštyje "Vakarų ekspresas" spausdintais popieriniais kuponais.

Iki vakar dienos vidurdienio portale už visus pasiūlytus medikus buvo balsuota beveik 24 tūkstančius kartų! Dėkojame už aktyvumą ir primename, kad šiandien iki 12 val. dar galite spėti atiduoti balsą už, jūsų nuomone, nuoširdžiausią mediką.

Daugiausiai jūsų balsų surinkusius medikus apdovanosime jau šį penktadienį, balandžio 24 d., minėdami Medicinos darbuotojų šventę.

Iškilminga apdovanojimų ceremonija vyks Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre, kur gydytojus ir slaugytojus sveikins bei padėkas teiks miesto meras, Savivaldybės administracijos, Lietuvos gydytojų sąjungos ir, žinoma, "Vakarų ekspreso" redakcijos atstovai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder