Policijos pagalbininkams - vardiniai laikrodžiai

Policijos pagalbininkams - vardiniai laikrodžiai

Vakar Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate tradiciškai iškilmingai pagerbti ir apdovanoti, kai kurie net vardiniais šveicariškais laikrodžiais, policijos rėmėjai, aktyviausi saugios kaimynystės grupių (SKG) atstovai. Į renginį atvyko ne tik Klaipėdos miesto savivaldybės atstovai, bet ir vyskupas Kęstutis Kėvalas.

Policijos organizuotame renginyje dalyvavę Savivaldybės atstovai pasidžiaugė tuo, kad glaudžiai bendradarbiauja su policininkais ir nuolatos sulaukia jų pagalbos. Pasak Klaipėdos vicemero Artūro Šulco, Klaipėdos policijos ir Savivaldybės santykiai, ko gero, yra draugiškiausi visoje Lietuvoje. Beje, Savivaldybės atstovai taip pat įteikė savo padėkos raštus policijos rėmėjams. Mero padėkos raštai įteikti Vladislovui Želviui, Mariui Malioriui, Egidijui Tijūnaičiui, kinologams Mariui Labučiui, Sigitui Savickiui.

Vicemeras priminė, kad šiemet "Vakarų ekspreso" "Metų klaipėdiečio" rinkimuose už metų nuoplenus leauretais tapo du policijos pareigūnai.

Klaipėdos apskrities VPK viršininko padėkas teikė Klaipėdos miesto policijos komisariato vadovas Gintautas Mačiulaitis. Jis tikino, kad SKG veikla jau duoda teigiamų rezultatų. Padėkos įteiktos Valerijui Bogunui, Arminui Linkauskui, Dovydui Janukaičiui, Linai Kairytei, Virginijui Stalnioniui, Sauliui Liekiui, Rimui Pociui iš Palangos.

PAGARBA. Pagerbti ir jaunieji policijos rėmėjai. Egidijaus JANKAUSKO nuotr.

Itin susirinkusieji pasidžiaugė jaunaisiais policijos rėmėjais. Padėkos raštais apdovanoti: Karolina Pivrikovaitė, Deimantė Augaitė, Emilija Davidova, Erika Koval, Edvina Kriauzaitė, Kasparas Puras, Gabrielė Kakanauskaitė.

Iškilmingoje aplinkoje susirinkusiųjų akivaizdoje įteikti pažymėjimai naujiems policijos rėmėjams - Aurimui Čejauskui, Ignui Račkui, Skirmantui Olšauskui, Tomui Češuliui, Linai Samoškaitei.

UAB "Vėtrungės būstas" pastatų administravimo vadybininkas Evaldas Balbuckis papasakojo apie Paryžiaus Komunos g. Nr.2 namą, kuris buvo miesto skaudulys. Jame žmonėms buvo labai nesaugu gyventi, kai kurie jų dėjosi grotas. Kai name įsikūrė saugios kaimynystės grupė, šio namo situacija visiškai pasikeitė. Dabar jis turi net 12 stebėjimo kamerų. E. Balbuckis taip pat apdovanotas policijos padėkos raštu.

Padėkota ir VšĮ Kovos su prekyba žmonėmis ir išnaudojimu centro socialinei darbuotojai Žavintai Norvilei, Klaipėdos "Varpo" gimnazijos socialinei pedagogei Silvijai Jonušaitytei, aktyviai visuomenės narei iš Palangos Dainai Eimanavičienei, Kreingos rajono Padvarių kaimo Sodų g. SKG aktyvui.

Padėkota saugios SKG pirmininkams Edgarui Portnovui, Martynui Gainai, Augustinui Raukčiui. Jiems palinkėta 2018-aisiais laimėti SKG konkursą.

[CITATA]

SKG konkurso nugalėtoju 2017-aisiais tapo aktyviausia Kauno g. 29 SKG, kurios pirmininkas Rolandas Dikmonas. Jam įteikta simbolinė lenta. Šiai SKG "Mano būstas" atstovai dovanojo stebėjimo kamerą. Pirmininkas džiaugėsi apdovanojimu ir sakė, kad minėtame name jau buvo tokia grupė, kai jis atsikraustė gyventi, jis tik suaktyvino jos veiklą. Dabar žmonės jaučiasi gana saugūs.

Renginyje apsilankęs vyskupas Kęstutis Kėvalas kartu su kunigu Viliumi Viktoravičiumi atkreipė dėmesį į tai, kad žmogui saugumas yra svarbiau už valgį ir miegą. Pasak jo, vien tik policijos pareigūnų buvimas gatvėje leidžia žmonėms jaustis saugiai.

Kalėdinę policininkų popietę gražiomis muzikinėmis spalvomis nuspalvino Stasio Šimkaus konservatorijos moksleiviai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder