Prasideda mažiausios kainos prenumeratos akcija

Prasideda mažiausios kainos prenumeratos akcija

Šiandien startuoja tradicinė "Vakarų ekspreso" prenumeratos akcija. Jos metu dienraščio prenumerata 2017 metams kainuoja tik 39 eurus. Tai - net 21 euru mažiau nei įprastinė kaina.

"Vakarų ekspresas" jau kurį laiką nebijo išsiskirti iš daugelio kitų leidinių prioritetą teikdamas būtent spausdintam žodžiui, o ne internetui. Išsamios, unikalios dienraščio žurnalistų parengtos publikacijos pirmiausia yra skirtos mūsų laikraščio skaitytojams ir tik gerokai vėliau jas galima rasti portale www.VE.lt. O pagrindinės dienraščio temos internete dažniausiai galima rasti tik mažąją dalį. Tad šiandien siūlome ne tik pasirūpinti tuo, kad ir kitąmet būtumėte pirmieji, susipažįstantys su unikaliomis Klaipėdos ir jos krašto publikacijomis, bet ir nemažai sutaupyti.

Džiaugiamės skaitytojais, kuriems kasdienis "Vakarų ekspreso" atsivertimas yra tapęs ritualu. Tarp jų yra ir prieš metus į uostamiesčio politiką įžengusi aktyvi miesto Tarybos opozicijos narė Nina Puteikienė, dirbanti Lietuvos jūrų muziejaus Ryšių su visuomene skyriaus vedėja.

"Vakarų ekspresas" yra išskirtinis, kadangi kažkokiu būdu per jį jaučiu Klaipėdos širdies plakimą. Šis laikraštis nėra šaltas, jis nėra atsiribojęs nuo miesto ir miestiečių - jis yra miesto dalis, jaučia miesto pulsą ir į jį reaguoja", - sakė N. Puteikienė.

Nors buvimas politikoje keičia jos žvilgsnį į publikacijas, vis dėlto N. Puteikienės dėmesį pirmiausia prikausto kultūrinės publikacijos, ypač tos, kurios susijusios su mieste žinomų asmenybių pristatymu.

"Džiaugiuosi, kad "Vakarų eksprese" dirba asmenybės. Pavyzdžiui, Gražina Juodytė - nebijanti turėti savo požiūrį, žodį, leksiką. Itin aukšto lygio publikacijomis laikau Andromedos Milinienės straipsnius, iš kurios interviu gaunu ne tik informacijos, bet pajaučiu ir šnekinamojo žmogaus asmenybę ir net paties rašančiojo emocijas. Džiaugiuosi "Vakarų ekspreso" vadovo Gintaro Tomkaus pokalbiais su žinomais Klaipėdos žmonėmis jų gimtadienio proga. Tai įrodo laikraščio vadovo santykį su leidiniu - jis ne tik vadybininkas, bet ir žurnalistas. Man patinka, kad "Vakarų ekspresas" gręžiasi į praeitį - įdomu skaityti archyvinius straipsnius, kuriuose dienraštis apžvelgia prieš 25 metus aprašytus įvykius. Juk "Vakarų ekspresas" yra vienmetis su nepriklausoma Lietuva, tad atsigręžimas į praeitį leidžia matyti laikraščio ir šalies augimą bei vystymąsi", - sako N. Puteikienė.

Politikė pasidžiaugė, jog "Vakarų ekspresas" išlieka citadele, kuri visomis jėgomis, nesvarbu, kaip sunku būtų žiniasklaidai, išlaiko aukštą žurnalistinį lygį. Pasak N. Puteikienės, dienraštyje dirba žurnalistai, kurie įsigilina į savo rašinius - mato ne tik pagrindinį planą, bet ir šešėlius ar pusšešėlius, įsiklauso į kitą pusę.

"Sakoma, kad laikraščiu ne tik musę galima užmušti. Klaipėda turi du laikraščius, o tai mums leidžia vadintis demokratišku miestu, nes galima nuomonių įvairovė. Tai - stiprybė. Artėja gegužės 7-oji - Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena, kai minėsime laisvo žodžio dieną. Ta proga galiu pasidžiaugti, jog "Vakarų eksprese" auga jaunoji žurnalistų karta", - akcentavo Tarybos narė.

"Nors nuo pat interneto atsiradimo pirmųjų metų nuolat garsiai skelbiamas nuosprendis, kad "popierinės" žiniasklaidos dienos jau suskaičiuotos, kad jaunimas nebeskaito laikraščių, bet dienraščiai kaip ėjo, taip ir eina. Taigi, buvome, esame ir būsime. Dėkojame visiems, kurie jau esate pasirinkę mus, ir tiems, kurie dar tapsite mūsų draugais ir bendraminčiais ateityje. Kaip ir visada, nuolat Jūsų prašysime ne tik skaityti mūsų dienraštį, bet ir patiems aktyviai jį kurti. Siūlyti temas, kurios Jums aktualios, pranešti karštas naujienas, dalyvauti diskusijoje. Tik visi kartu sukursime jaukesnę ir gražesnę Klaipėdą", - savo ruožtu sakė "Vakarų ekspreso" vyr. redaktorius Gintaras Tomkus.

Informacija

"Vakarų ekspreso" mažiausios kainos - 39 Eur - prenumeratos akcija galioja iki gegužės 31 d. užsisakant dienraštį 2017 metams Klaipėdos arba Vilniaus miestuose. Užsakymai priimami redakcijos Klientų aptarnavimo skyriuose M. Mažvydo al. 3 (tel. 8 46 411 314 ir 42 00 96) ir "Akropolyje", Vokiečių al. (tel. 8 46 24 03 91), Vilniuje - A. Smetonos g. 2, 5 kabinetas (tel. 8 5 212 18 05 ir 212 33 44).
Premuneruoti galima ir internetu www.ve.lt.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder