Prasidės balsavimas už nuoširdžiausius medikus

Prasidės balsavimas už nuoširdžiausius medikus

Jau devintąjį kartą pakvietėme Jus, mieli skaitytojai, rinkti nuoširdžiausią Klaipėdos mediką ir slaugytoją. Per beveik 3 savaites sulaukėme net 160 miesto gydytojų ir slaugytojų kandidatūrų, kurioms buvo skirta daug gražių padėkų ir šiltų atsiliepimų.

Primename, kad jei rinkimuose nominuotų medikų sąraše neradote to specialisto, kuriam norėtumėte padėkoti už rūpestį ir sugrąžintą ar išsaugotą sveikatą, pasiūlyti, jūsų nuomone, nuoširdžiausio mediko vardo vertus gydytojus ir slaugytojus dar galite iki šiandienos 12 val.

Siūlyti kandidatus iki šiandienos vidurdieno galite atsiųsdami kandidatūrą el. pašto adresu [email protected], palikdami laišką "Vakarų ekspreso" skyriuje prekybos centre "Akropolis" (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo) arba "Vakarų ekspreso" redakcijoje M. Mažvydo al. 3. Laiške nurodykite mediko vardą, pavardę, gydymo įstaigą ir pareigas, parašykite, kodėl šis medikas nuoširdžiausias. Jei turite, pridėkite ir mediko nuotrauką.

Nuo rytojaus, balandžio 8 d., prasidės balsavimas už visus pasiūlytus kandidatus.

Savo balsą už, Jūsų nuomone, nuoširdžiausią mediką iki balandžio 21 d. 12 val. galėsite atiduoti portale VE.lt arba užpildę dienraštyje "Vakarų ekspresas" publikuojamą kuponą, kurį galite atsiųsti arba pristatyti į "Vakarų ekspreso" skyrių PC "Akropolis" arba į "Vakarų ekspreso" redakciją.

Sumuojant balsavimo rezultatus vienas balsas, atiduotas kuponu, prilygs 10 internetinių. Redakcija atsižvelgs ir į laiškus, kuriuose bus balsuotojų vardai, pavardės ir parašai.

Išrinkime ir pasveikinkime nuoširdžiausius!

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder