Romandas Žiubrys atsisveikino su "Klaipėdos šventėmis"

Romandas Žiubrys atsisveikino su "Klaipėdos šventėmis"

Septynerius metus viešajai įstaigai "Klaipėdos šventės" vadovavęs Romandas Žiubrys 2021-uosius metus pradėjo atsisveikindamas su darboviete.

R. Žiubrys sako, kad iš darbo išėjo su geromis mintimis ir džiaugėsi galėjęs dirbti su savo svajonių komanda.

"Septyneri metai praleisti šioje įstaigoje. 2013 metais teko suformuoti naują komandą ir iš naujo pradėti visus projektus. Per tuos metus buvo įspūdingų projektų, tokių kaip "The Tall Ships Races" regatos, užgimęs naujas projektas Šviesų festivalis, jaučiamas Jūros šventės atgimimas, dar keletas smulkesnių projektų. Labai džiaugiuosi komanda, kurią man pavyko suburti, tai buvo mano svajonių komanda, su kuria norėjau dirbti, ir sėkmingai tai darėme", - "Vakarų ekspresui" sakė R. Žiubrys.

Sprendimas palikti darbovietę, pasak pašnekovo, buvo natūralus, nes apie pusmetį galvoje sukosi mintys apie kitokią veiklą.

"Natūraliai išėjo, kad priėmiau sprendimą metams baigiantis ir nuo šių metų palikau šitą įstaigą. Manau, kad tikrai tinkamu momentu, nes yra pateiktos paraiškos naujiems projektams, įstaiga turi ir apyvartinių lėšų, yra ir įdirbis padarytas. Nemanau, kad turėtų būti kažkokių nepatogumų komandai", - kalbėjo renginių organizatorius.

Jis pridūrė, kad per daugelį metų dalykai pradeda kartotis, o tai, kas kartojasi, nebėra taip įdomu.

"Per septynerius metus daug iššūkių įveikta, ir tas ratas apsisuko ne vieną ir ne du kartus. Tai ir buvo pagrindinė priežastis.

Aš puikiai suvokiu, kad, ilgai dirbdamas viename darbe, įpranti prie tam tikro stabilumo, todėl stengiausi save išstumti iš komforto zonos ir imtis ryžtingų sprendimų.

Manau, tai turėtų daryti kiekvienas, kuris nori tobulėti", - nuomonę išsakė R. Žiubrys.

Nors R. Žiubrys ketina ieškoti naujos veiklos srities ir naujų kompetencijų, jis vis dėlto pripažino, kad nuo kultūros toli pabėgti negalės, nes ji jam yra artima.

Tai ne pirma "Klaipėdos švenčių" netektis - spalio pradžioje darbą paliko taip pat nuo 2013 metų dirbusi kūrybos vadovė Dalia Grikšaitė.

Taip pat šiuo metu vyksta Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos gruodžio mėnesį pradėtas tyrimas - aiškinamasi, ar R. Žiubrys nepažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo įstatymo.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder