Šeimų šventei - oras "pagal užsakymą"

Šeimų šventei - oras "pagal užsakymą"

Šeštadienį Klaipėdoje vyko miestiečių pamėgta šeimų šventė "Šeimos pramogų uostas", organizuojama Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro.

Šventės pradžią paskelbė jau penktasis šeimų bėgimas nuo prekybos centro "Studlendas" iki Melnragės. Bėgime kasmet dalyvauja apie 500 žmonių.

Finišo vietoje, Molo g. 60, dalyvių laukė medaliai ir gausybė pramogų mažiems ir dideliems.

"Melnragėje šeimoms šiandien yra daug pramogų, šventė vyks iki 16 valandos. Vyks mūsų, Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro, auklėtinių koncertai, jaunimo grupių, bardų pasirodymai, kūrybinės dirbtuvės, batutai, piešimas... Paruošėme daug visokių veiklų visai šeimai", - sakė Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro metodinio darbo vadovė Modesta Vainorienė.

Pasak jos, šis renginys išskirtinis tuo, kad orientuojamasi į šeimą.

"Dėl šiuolaikinio gyvenimo tempo labai sunku atrasti laiko pabūti su šeima. Todėl siekiame kokybiško šeimos laisvalaikio. Šeimų bėgimas skatina sveiką gyvenseną, judėjimą, o Melnragėje vyksta kūrybinės dirbtuvės, meninė veikla, koncertai. Esmė ir prioritetas yra šeima ir laisvalaikis kartu. Tai vertybės, kurias mes skatiname", - pasakojo M. Vainorienė.

Ji džiaugėsi, kad kasmet rugsėjo pabaigoje vykstančios šventės dalyvius džiugina puikus oras - tarsi "pagal užsakymą". Tad telieka su visa šeima atvykti į Melnragę ir pasidžiaugti buvimu kartu.

Penktasis šeimų bėgimas Klaipėdoje

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder