Senajame turguje griaus senąjį tualetą

Senajame turguje griaus senąjį tualetą

Klaipėdos senojo turgaus administracija nori atsikratyti gerą dešimtmetį jų teritorijoje esančio apgriuvusio tualeto. Jo vietoje naujo statyti neplanuojama. Esą ne tik turgaus pirkėjų, bet ir turistų žemiškus poreikius puikiai tenkina turgaus halėje esantys tualetai.

Klaipėdoje planuojama nugriauti dar vieną kadaise veikusį viešąjį tualetą, esantį Senosios turgavietės teritorijoje. Ieškoma rangovų ir manoma, kad griuvena tapusio statinio pavyks atsikratyti dar šią vasarą.

"Tas tualetas nenaudojamas dešimt, o gal net ir daugiau metų. Tad prieš pusantrų metų valdyba priėmė sprendimą, kad jį reikia likviduoti", - sakė UAB "Senasis turgus" direktorius Arvydas Gaudiešius.

Jo žiniomis, pagal detalųjį planą toje vietoje ateityje numatyta statyti komercinės paskirties objektus.

"Bet tai jau kitas etapas. Dabar tiesiog nenorime, kad stovėtų toks laužynas", - minėjo turgaus vadovas.

A. Gaudiešius pasakojo, kad Senajame turguje tikrai nėra tualetų stygiaus. Jo nuomone, poreikius visiškai tenkina halėje prieš keletą metų įrengti šiuolaikiški tualetai.

"Kažkada visame turguje buvo tik vienas tualetas, o dabar yra keturi. O vykdant halės rekonstrukciją dar plėsis. Dabar visiškai pakanka to, ką turime. Mes net atliekame socialinę funkciją. Praktiškai kone visi turistai praeina pro turgų ir nebūtinai ką nors perka, bet į tualetą visada užsuka", - juokdamasis sakė A. Gaudiešius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder