Šokių komanda "Danė" - pasaulio Kangoo Jumps čempionato penketuke

Šokių komanda "Danė" - pasaulio Kangoo Jumps čempionato penketuke

2019 m. spalio 5 d. Barselonoje vyko pasaulio KANGOO JUMPS FITNESS čempionatas, kurio metu kompozicijų varžybose varžėsi daugiau nei dešimtis pasaulio šalių komandų.

Lietuvai atstovauti vyko jungtinė komanda, telkiama šokių klubo DANĖ vadovo Tado Romeikos.

Pirmą kartą komanda atstovavusi Lietuvai pasaulio čempionate pateko į didįjį penketuką ir sulaukė begalės žiūrovų palaikymo. Į geriausiųjų penketuką pateko didžiosios pasaulio šalys: Ukraina, Ispanija, Pietų Korėja ir mūsų mažoji Lietuva.

Šiuo metu didžiuodamiesi stebime socialiniuose tinkluose plintantį Lietuvos komandos pasirodymo vaizdo įrašą, kasdien skaičiuojame vaizdo įrašo pasidalijimo mastus ir komentarus.

Anot komandos narės Natalijos Linės-Tokarevos, buvo neapsakomas jausmas išvysti, kai daugiau kaip pusė arenos žiūrovų nulipus nuo scenos sekė paskui Lietuvos komandą ir nenustodami garsiai skandavo: LIETUVA, THE WINNERS, YOU ARE THE BEST.

Tą akimirką buvo taip gera girdėti, kad mūsų maža tauta liko įvertinta ir pastebėta viso pasaulio žmonių.

Po pasirodymo sulaukėme ne vieno geriausių pasaulio trenerių teigiamų komentarų ir nuoširdžių palaikymo žodžių, jie su susižavėjimu kalbėjo apie kompozicijos ir elementų sudėtingumą, jų atlikimą.

Žymiausi KANGOO JUMPS pasaulio treneriai buvo ypatingai nustebę dėl atliktų neįprastų KANGOO JUMPS scenoje šokių elementų su KANGOO JUMPS batais.

Pirmąkart scenoje su KANGOO JUMPS batais buvo atliekami sudėtingi sportinių šokių elementai.

„Dar pirmųjų repeticijų metu, kartu su šokėjais, nusprendėme kompoziciją kurti tokią, kuri pirmiausiai patiktų patiems komandos nariams.

Ar ne tiesa, kad žmogus būna laimingas tik tada, kai jam patinka daryti tai kas priverčia per kūną bėgioti šiurpuliukus?

Šiuo metu ypatingai džiaugiuosi komandos narių pastangomis bei begaliniu noru ir pasididžiavimu atstovauti Lietuvai pasaulio KANGOO JUMPS čempionate.

Kartu su komandos nariais jau nekantraujame ir laukiame kitų pasirodymų“, - kalbėjo komandos vadovas Tadas Romeika.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder