“Supermiestas": Klaipėdos likimas klaipėdiečių rankose

“Supermiestas": Klaipėdos likimas klaipėdiečių rankose

„Lietuvos supermiesto“ kovos pasiekė finišo tiesiąją. Miestų lyderių komandos iš dviejų pogrupių kausis žūtbūtinėje kovoje dėl garbingo Supermiesto vardo. Klaipėda dėl jo rungsis su Plunge, bei iš kito pogrupio atkeliavusiomis Alytaus bei Telšių komandomis. Nuo šiol kiekvieną sekmadienį vienas miestų iškris.

Kuris iš jų bus pirmas? Ar klaipėdiečių patriotizmas ir azartas balsuojant už savąjį miestą paguldys ant menčių konkurentus? Štai didžioji intriga, kurią komisija linkusi atiduoti į televizijos žiūrovų rankas.

LNK studijoje uostamiesčio garbę gynusi komanda rinko širdeles vieną prie kitos. Atlikėjai savo pasirodymais žadino ir pačius jautriausius, ir kovingus jausmus.

35 metus gyvuojanti klaipėdiečių grupė „Studija“ savo daina kvietė grįžti į vaikystę, o neseniai su publika atsisveikinusi „Žuvėdra“ kovai pasitelkė įspūdingąjį savo šokį „James Bond“, kažkada padėjusį jiems iškovoti pasaulio čempionų titulą.

Sporto rungtyje Klaipėdos sportininkai studentai gerokai timptelėjo sporto „profesorius“ ir vėl kopė ant auksinio pjedestalo.

Tačiau slapta kamera atskleidė, kad klaipėdiečiai dviratininkams ir jų nelaimėms nėra labai jautrūs. Bet juk tai nereiškia, kad mes nesame verti geriausiųjų vardo.

Ši laida vienam iš miestų bus paskutinė ir tai negali būti Klaipėda!

Nors kovų frontą studijoje Klaipėda sėkmingai atlaikė, tačiau to gali nepakakti. Klaipėdiečiai, šį sekmadienį mobilizuokimės pergalei. Mums kovoti nereikės, pakaks balsuoti numeriu 870044701. Iš vieno numerio – 10 skambučių.

Laidos transliacija per LNK nuo 19.30 val. Tuo laiku „Friedricho smuklėje“ vėl bursis sirgalių štabas, kuriame nestigs sportinio azarto, muzikos, prizų ir „Švyturio šalies“ siurprizų. Ei, patriotai, telkiamės į būrį ir balsuojam už Klaipėdą!

DĖMESIO! Sekmadienį transliacijos metu prabalsuok 10 kartų bei išsiųsk kuo didesniam kiekiui savo draugų SMS su šia žinute ir gauk prizą sirgalių štabe.

SMS: Myli Klaipėdą? Mylėk ne tik žodžiais. Šį vakarą balsuok už ją TV projekte „Supermiestas“ numeriu 870044701. Iš vieno numerio – 10 skambučių. Pasidalink šia žinia su artimaisiais ir draugais.

***

„Lietuvos supermiestas“, LNK, balandžio 12 d., sekmadienį, 19.30 val.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder