Trump‘as atvyksta į Klaipėdą

Trump‘as atvyksta į Klaipėdą

Taip, Trump‘as atvyksta į Klaipėdą. Tiesa, ne Donaldas, o Janno, kartu su savo ištikimu palydovu – Trump Conception orkestru. Atvyksta tam, kad savo išskirtine meile muzikai XXIII Klaipėdos pilies džiazo festivalio klausytojams darsyk primintų apie neblėstantį džiazo vaidmenį skleidžiant ir puoselėjant visuotines vertybes.

„Janno Trump & Trump Conception – tai savo šalyje sparčiai išpopuliarėjęs ir  vienas talentingiausių pastarojo meto Estijos džiazo muzikos kolektyvų. Neabejoju, kad abejingais jie nepaliks ir Klaipėdos festivalio žiūrovų, juolab kad jie yra tikri nenugalimo gyvo ir jautraus muzikavimo asai“, - teigia Klaipėdos pilies džiazo festivalio organizatorė Inga Grubliauskienė.

Muzikos mokytojų šeimoje užaugęs Janno Trumpas muzikuoti pradėjo dar vaikystėje, o kurti muziką - besimokydamas Talino muzikos mokykloje. Ne vieno muzikos konkurso nugalėtojas, bosinės gitaros meistras 2015-aisiais žengė dar vieną reikšmingą žingsnį savo muzikinėje karjeroje – subūrė savo muzikantų orkestrą Trump Conception. Tai Estijos džiazo muzikos elitui priklausantys muzikantai, kartu atliekantys grupės lyderio Janno kuriamas išskirtines ir originalias jazz-funk stiliaus kompozicijas. Didžiausio klausytojų dėmesio Janno Trump & Trump Conception Estijoje susilaukė pernai, kuomet išleido savo debiutinį albumą „One“, Talino radijo klausytojų išrinktą  „geriausiu mėnesio albumu“.

Beje, kontroversiškai vertinam Donald‘ui Trump‘ui tapus JAV prezidentu, Janno rimtai svarstė galimybę keisti savo kolektyvo pavadinimą. Tačiau paklausęs savo draugo patarimo, kad „net ir bloga reklama, yra reklama“, nusprendė šių pokyčių nesiimti.

Janno Trump & Trump Conception:

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder