"Vakarų ekspreso" skaitytojams - dovana

"Vakarų ekspreso" skaitytojams - dovana

Šiemet 25-metį minėsiantis dienraštis "Vakarų ekspresas" pradeda vykdyti besibaigiant 2014-iesiems duotus pažadus.

Kaip ir žadėjome, dienraščio puslapiuose jau galima rasti naujų rubrikų. Jų bus ir daugiau. Tačiau tai tikrai dar ne viskas. Visus šiuos jubiliejinius metus mūsų skaitytojų lauks ir įvairūs siurprizai - padėka už tai, kad buvote ir esate su mumis jau ketvirtį amžiaus.

Pirmoji iš staigmenų - dovana kiekvienam, nuo šiandien mūsų redakcijos Klientų aptarnavimo skyriuose (M. Mažvydo al. 3) ir prekybos bei pramogų centre "Akropolis" (Vokiečių alėjoje, prie centrinio įėjimo) įsigijusiam "Vakarų ekspreso" numerį. Kartu su įsigytu laikraščiu skaitytojai gaus ir 5,79 euro (20 litų) kuponą boulingo žaidimui "Apollo boulinge", įsikūrusiame Klaipėdos "Akropolyje". Šiame boulingo centre yra didžiausias takelių skaičius visame mieste, specialūs takeliai, pritaikyti žaisti vaikams.

Tikimės, kad ši dovana patiks ne tik prisiekusiems boulingo mėgėjams, bet galbūt ir kai kuriuos mūsų skaitytojus paskatins atrasti šią įdomią, azartišką, bet nesudėtingą, ypatingų sugebėjimų nereikalaujančią pramogą, tapusia ir sporto šaka.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder