Verslininkai vėl kviečiami kurti kalėdinę nuotaiką

Verslininkai vėl kviečiami kurti kalėdinę nuotaiką

Dienraštis "Vakarų ekspresas" kartu su Klaipėdos savivaldybe jau 22-ąjį kartą kviečia miesto verslininkus artėjant gražiausioms metų šventėms išradingai papuošti vitrinas ir langus, kad jie spinduliuotų Kalėdų laukimo dvasią, o gatvėse atsirastų daugiau šviesos ir šypsenų.

Tradicinis Gražiausios kalėdinės vitrinos konkursas šiemet vėl kvies išrinkti ir gražiausias vidines prekybos centrų parduotuvių vitrinas - pernai gimusi tokia iniciatyva sulaukė didelio populiarumo.

Kaip ir įprasta, vitrinas komisijos, kuriai tradiciškai vadovaus vyriausiasis miesto dailininkas Minaugas Petrulis, dėmesiui siūlyti galės ne tik patys kūrybingi jų puošėjai, bet ir kiekvienas pastabus miestietis. Pernai konkursui buvo pasiūlyta lygiai 100 vitrinų - 35 išorinės ir 65 vidinės.

Puoškite vitrinas ir iki gruodžio 16-osios vakaro registruokitės el. p. [email protected]. Parašykite įmonės, parduotuvės ar įstaigos pavadinimą bei adresą ir laukite atvykstant mūsų fotografo, o gruodžio 18 d. - ir konkurso komisijos.

"Vakarų ekspreso" portalo www.VE.lt lankytojai tradiciškai taip pat galės išrinkti jiems labiausiai patikusią vitriną.

Gražiausiomis pripažintų vitrinų autoriai sulauks Savivaldybės ir "Vakarų ekspreso" prizų.

"Manau, kad tai gera proga ne tik pasirūpinti savo namų puošyba, bet ir pasidalinti grožiu su visais klaipėdiečių šeimos nariais. Pagal galimybes sieksime, kad ir miesto rotušės langai įgautų kalėdinį alsavimą. Nuo to, kaip mes aktyviai dalyvausime šioje gražioje akcijoje, priklausys, ar miestas taps gražesnis. Visi turime žvelgti į tai, kaip į mūsų bendrą šeimyninį renginį. Taigi nuoširdžiai kviečiu visus dalyvauti", - įsijungti į šią akciją ragino uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

Pernai gražiausiomis buvo pripažintos "Akropolyje" įsikūrusios parduotuvės "Technorama" ir M. Mažvydo alėjoje esančios "Žemaitijos pieno" ir Klaipėdos mėsinės firminių parduotuvių vitrinos. Pastarosios tokį titulą buvo pelniusios ir 2012-aisiais.

Portale www.VE.lt pernai daugiausiai skaitytojų balsų sulaukė parduotuvės "Promod" iš "Akropolio" ir kredito unijos "Naftininkų investicijos" vitrinos bei langų puošmenos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder