Kur atostogauja klaipėdiečiai?

Kur atostogauja klaipėdiečiai?

Galima sakyti, kad klaipėdiečiai ir taip gyvena kurorte prie jūros, tačiau visgi dažnas atostogas praleidžia užsienyje. Pasak jų, kelionės į kitą šalį ne tik leidžia pabėgti nuo rutinos, bet ir pažinti kitos šalies kultūrą.

Darina

Į keliones vykstame gana dažnai. Iš visų aplankytų šalių man labiausiai patiko Italija. Visus kviečiu atvykti į Klaipėdą, nes šis miestas žymus savo istorija, todėl jį turėtų aplankyti kiekvienas turistas.

Ernestas

Šios vasaros kelionė - Malta. Joje praleisiu 1-2 savaites Dažniausiai į keliones vykstu 4 kartus per metus. Keliones renkuosi pagal "Skyscanner", kuris randa pigiausius skrydžius. Turistams Klaipėdoje siūlyčiau nuvykti į Ventės ragą.

Danguolė

Per šiuos metus jau buvau Vokietijoje, Švedijoje, todėl vasarą jau niekur nevyksiu. Esu pensininkė, dėl to renkantis keliones tenka atsižvelgti į savo sukauptą biudžetą. Į Vokietiją vykstu pas sūnų, kuris padengia visas kelionės išlaidas. Keliones renkuosi pagal tai, ar moku tos šalies kalbą ir turimą pinigų sumą. Nidos ir Palangos į savo kelionių sąrašą neįtraukiu, nes gana brangu, o jūra kaip ir Klaipėdoje. Turistams, atvykusiems į Klaipėdą, siūlyčiau nuvykti prie jūros.

Dominykas

Su šeima planuoju skristi į Graikiją - Kretos salą. Dažniausiai kelionėje praleidžiame savaitę, o savaitgaliais mėgstame važiuoti į Palangą.

Kristina

Šią vasarą planuoju išvykti į Italiją. Dažniausiai išvykstu 1-2 savait4ms. Į keliones vykstu vieną kartą per metus. Į Palangą ir Nidą vykstu, tačiau rečiau negu į užsienį. Turistams siūlyčiau nuvykti į Karklę.

Vitalija

Šią vasarą planuoju išvykti į Odesą. Pernai buvome net keturiose kelionėse. Kelionėms išleidžiu įvairiai. Praeitais metais buvome su šeima Balio saloje, tai vienam žmogui kainavo apie 2,5 tūkst. eurų. Dažniausiai vienai kelionei tenka išleisti apie tūkstantį eurų. Jeigu liekame savo gimtajame mieste, visada vykstame į Smiltynę.

Remigijus

Keliaudamas renkuosi Europos šalis. Joms išleidžiu apie 500 eurų. Artimiausia vieta, kurią visada renkuosi, yra Šventoji.

Laima

Šią vasarą planuoju vykti į Platelius. Prieš mėnesį buvau Graikijoje, o rudenį važiuosiu ten, kur šilta. Keliones renkuosi pagal tai, ar noriu atostogų. Jeigu labai noriu kažkur išvykti, važiuoju į Liepoją. Didelę įtaką renkantis keliones turi maistas, jūra ir klimatas. Kelionėms niekada netaupau. Turistams nesiūlyčiau vykti į Palangą. Mano manymu, kiekvienas turistas turėtų aplankyti Smiltynę ir Jūrų muziejų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder