Išrinkti Metų klaipėdiečiai

Išrinkti Metų klaipėdiečiai

Baigėsi jau 26 kartą "Vakarų ekspreso" inicijuoti "Metų klaipėdiečių" rinkimai - buvo pasiūlytos kelios dešimtys įvairiose srityse miestui nusipelniusių žmonių, vertų padėkos ir pagarbos už darbus, dėl kurių Klaipėda yra gražesnė.

"Metų klaipėdiečių" rinkimų eigą pakoregavo paskelbtas karantinas - negalėjome sukviesti nominantų ir kartu pasidžiaugti nuveiktais darbais, įgyvendintomis idėjomis. Tačiau vietoje planuotos vienos apdovanojimų ceremonijos surengėme net keletą - laureatus, laikydamiesi reikalavimų, sveikinome ir ant "Meridiano" denio, ir miesto rotušėje, ir besisvečiuodami pas brolius pranciškonus.

Džiaugiamės, kad, nepaisant sudėtingos epidemiologinės situacijos, galėjome pasveikinti "Metų klaipėdiečio", "Metų atradimo" ir "Socialiai atsakingo verslo" nominacijų laimėtojus, padėkoti socialiniams partneriams.

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, teikdamas apdovanojimus, akcentavo "Metų klaipėdiečių" rinkimų reikšmę.

"Noriu padėkoti šauniai, entuziastingai, veržliai "Vakarų ekspreso" idėjai kasmet ieškoti ir kasmet surasti Metų klaipėdietį ar klaipėdietę, Klaipėdos miesto vardą garsinusį skambiausiai ir plačiausiai. Šventai tikiu, kad, nepaisant, jog jau 26 kartą renkame ir išrenkame laureatus, dar labai ilgai reikės rinkti, kad pagerbtume visus klaipėdiečius, kurie to verti", - kalbėjo meras.

Dėl netikėtai kitokio apdovanojimų formato galutinius finalo balsavimo rezultatus paskelbsime antradienį, kad vienu metu galėtume pasidžiaugti visais laureatais, kurių pastangų dėka mūsų miestas yra gražesnis visomis prasmėmis. Antradienį pasidalinsime ne tik karantininių apdovanojimų akimirkomis, bet ir nuoširdžiais sveikinimais ir padėkomis laureatams, laimėtojų mintimis specialiame vaizdo įraše.

Šiandien galime pasidžiaugti tuo, kad net sudėtingu laikotarpiu sulaukėme kelių dešimčių pasiūlytų kandidatų ir aktyvaus balsavimo "Facebook" ir popierinėmis skrajutėmis. Jūsų, mieli skaitytojai, dėka 26 metus gyvuojanti "Vakarų ekspreso" tradicija įvertinti tuos, kurie dirba nesitikėdami jokio atlygio, tęsiasi.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder