„Metų klaipėdiečio“ rinkimų finale - nusipelniusios asmenybės

„Metų klaipėdiečio“ rinkimų finale - nusipelniusios asmenybės

Sekmadienį baigėsi balsavimas dienraščio „Vakarų ekspresas“ organizuojamuose rinkimuose „Metų klaipėdietis". Daugiausiai palaikymo sulaukę nominantai pateko į finalinį etapą - kviečiame balsuoti už geriausiųjų trejetukus.

Socialiniame tinkle „Facebook“ surinktų paspaudimų „patinka“ ir redakcijos gautų popierinių skrajučių skaičius lėmė, kad į „Metų klaipėdiečio“ vardą šiemet pretenduoja:

Kristina Buslajeva, Klaipėdos miesto pagyvenusių žmonių asociacijos vadovė, aktyvi visuomenininkė, kovojanti už Klaipėdos miesto senjorų teises (1 680 balsų: 30 internete ir 1 650 popierinėmis skrajutėmis),

Diana Mačiūtė, kovos menų klubo „Okinava“ prezidentė, turinti 26 metų sportinę ir 21 metų mokytojo patirtį, už ilgametį Klaipėdos vardo garsinimą ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniuose renginiuose, vaikų, jaunuolių bei suaugusiųjų skatinimą rinktis rytų kovos menų vertybes (1 000 balsų: 440 internete ir 560 skrajutėmis),

Raimonda Nabažaitė, archeologė, nominuota už visuomenei pristatytą edukacinį „silkės kelio“ projektą, koklių ir Šv. Jono bažnyčios pamatų tyrimus, leidžiančius naujai pažvelgti į praeities Klaipėdą (593 balsai: 223 internete ir 370 skrajutėmis).

"Metų atradimo“ nominacijos finale, skaitytojų sprendimu, yra:

Gabrielė Guogytė ir Klaipėdos universiteto Slaugos katedra - už studentų iniciatyvą siūti medikams kaukes ir savanoriauti ligoninėse (469 balsai: 239 internete ir 230 skrajutėmis),

Kūrėjai Augustinas Našlėnas ir Vilius Jokubaitis - už unikalų ir didžiulio visuomenės dėmesio susilaukusį projektą „Tylios šventovės“ (405 balsai: 315 internete ir 90 skrajutėmis),

Paulius Jurkus ir Martynas Monikas - klaipėdiečiai, nesudvejoję ir išgelbėję Danėje skendusią moterį (359 balsai: 299 internete ir 60 skrajutėmis).

Kviečiame aktyviai palaikyti rinkimų finalininkus ir balsuoti už juos dviem būdais: „Vakarų ekspreso“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook", spaudžiant „patinka“ prie palaikomo nominanto nuotraukos ir užpildant popierines skrajutes, spausdinamas dienraštyje, kurias galite įmesti į specialią dėžutę prie įėjimo „Vakarų ekspreso“ redakcijoje adresu: Taikos pr. 52C (verslo centras „Merkurijus", 3 aukštas).

Balsavimas vyks iki lapkričio 24 dienos. Nugalėtojai bus paskelbti lapkričio 26 d.

Be „Metų klaipėdiečio“ ir „Metų atradimo“ nominacijos, apdovanosime ir socialiai atsakingo verslo atstovus - Šios nominacijos nugalėtoją, kaip ir praėjusiais metais, rinks kompetentinga komisija, sudaryta iš Klaipėdos pramonės ir amatų rūmų, Klaipėdos pramonininkų asociacijos, Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacijos ir „Vakarų ekspreso“ atstovų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder