Alkoholis mamą pavertė monstru

Alkoholis mamą pavertė monstru

Mažametį sūnų namuose sužalojusi gargždiškė ne iš karto suprato, ką padarė. Prieš uždarant moterį į policijos areštinę, medikams pirmiausia ją teko gelbėti nuo apsinuodijimo alkoholiu.

Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl mažamečiui sukelto fizinio skausmo ar nežymaus jo sveikatos sutrikdymo. Šiuo nusikaltimu įtariama dešimtmečio Gargždų gyventojo motina.

Užvakar pavakare darbe buvęs gargdždiškis sulaukė šešerių metukų sūnaus skambučio. Berniukas jam papasakojo, kad mama nuskriaudė vyresnį brolį. Į namus parskubėjęs vyras pirmiausia į ligoninę nuvežė sūnų. Šiam medikai diagnozavo galvos sumušimą ir paguldė į ligoninės traumatologijos skyrių toliau stebėti sveikatos būklę. Berniuką namuose sužalojo motina. Neblaivi moteris apie 16.45 val. jį išstūmė iš lovos. Krisdamas vaikas į grindis trenkėsi galva.

31 metų gargždiškei taip pat prireikė skubios medikų pagalbos. Ji buvo apsinuodijusi alkoholiu, elgėsi neadekvačiai. Moteriai nustatytas sunkus girtumo laipsnis - 2,78 promilės alkoholio. Prablaivėjusi ji dviem paroms uždaryta į Klaipėdos apskrities VPK areštinę.

Pasak Klaipėdos rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus viršininkės Kristinos Linkienės, sūnų sužalojusi moteris teisėsaugininkams gerai žinoma. Ji teista už turtinį nusikaltimą, ne kartą įkliuvo dėl smulkių administracinių teisės pažeidimų (svetimo turto pagrobimų, kelių eismo taisyklių nesilaikymo). Vaiko teisių apsaugos tarnybai šeima iki šio įvykio žinoma nebuvo. Tarnybos specialistai joje lankysis ir domėsis, kokiomis sąlygomis auga vaikai.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder