Alkoholis prie vairo kainavo automobilį

Alkoholis prie vairo kainavo automobilį

Ne kartą už vairavimą išgėrus baustas buvęs valdininkas Irenijus Zaleckis išgirdo dar vieną verdiktą - jam skirta griežčiausia bausmė už šį pažeidimą.

Vairuodamas neblaivus šis žmogus buvo įkliuvęs dar dirbdamas Klaipėdos savivaldybės administracijos Kūno kultūros ir sporto vedėju, o naujų sankcijų sulaukdavo vos pasibaigus senųjų terminams.

Pernai I. Zaleckis atsisakė darbo valstybės tarnyboje, tačiau taurelės ir įpročio ją išlenkus vairuoti - ne. Gruodį jo vairuojamas automobilis "Mercedes-Benz" buvo sustabdytas netoli Nidos, o patikrinus blaivumą nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Jis šio fakto neginčijo, gailėjosi ir eilinį kartą prieš teismą stojęs teigė, kad padarė didžiulę klaidą.

Tačiau įrašai biografijoje rodo ką kita: ne kartą už tai baustas I. Zaleckis išvadų nepadarė - vairavo ne tik neblaivus, bet ir be teisių, kurios atimtos už analogišką pažeidimą.

Todėl šį kartą jam skirta griežtesnė bausmė nei anksčiau - 2 tūkst. litų bauda, teisė vairuoti atimta ketveriems metams ir dar konfiskuotas automobilis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder