Andriui Rimiškiui nepavyko išvengti bausmės

Andriui Rimiškiui nepavyko išvengti bausmės

Už vairavimą išgėrus nubaustas dainininkas Andrius Rimiškis privalės sumokėti paskirtą baudą ir pustrečių metų nesėsti prie automobilio vairo, nusprendė aukštesnės instancijos teismas, kuriuo atlikėjas prašė bylą nutraukti.

Primename, kad birželio pradžioje Klaipėdos miesto apylinkės teismas A. Rimiškį pripažino kaltu dėl to, kad šis balandžio viduryje netoli Šiaulių vairavo automobilį neblaivus. Jam buvo skirta 2,5 tūkst. litų bauda ir 2,5 metams atėmta teisė vairuoti.

Dainininkas su tokia nuobauda nesutiko ir nutarimą apskundė: prašė jį panaikinti bei nutraukti bylą - esą teismas neteisingai įvertino įrodymus, vertino tik jį kaltinančius, o ne teisinančius įrodymus. Stojęs prieš teismą A. Rimiškis neneigė, kad vartojo svaigalų, tačiau tikino, kad automobilio nevairavo, o sėdėjo jo priekyje, tarp vairuotojo ir keleivio sėdynių.

Tačiau skundą išnagrinėjęs Klaipėdos apygardos teismas penktadienį jį atmetė, nutaręs, kad sprendimas priimtas išsamiai ir tinkamai ištyrus visas bylos aplinkybes, vadovaujantis įstatymu ir teisine sąmone bei teisingumo ir protingumo kriterijais.

A. Rimiškis daugiau šansų neturi - ši nutartis neskundžiama.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder