Gargžduose susidūrė keturi automobiliai

Gargžduose susidūrė keturi automobiliai

Trečiadienio vakarą Gargžduose, Kretingos plento ir Lyros gatvės sankryžoje, apie 19.30 val. į eismo įvykį pateko trys automobiliai, ketvirtas, bandydamas išvengti susidūrimo, nuvažiavo nuo kelio.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, automobilis "Opel Astra" atsitrenkė į automobilio "Renault Trafic" kairės pusės galinę dalį.

Po to automobilis "Opel Astra" išvažiavo į priešingą eismo juostą, kur susidūrė su priešprieša važiavusiu automobiliu "Lexus".

Automobiliui "Lexus" iš paskos važiavęs automobilis "VW-Sharan", siekdamas išvengti susidūrimo, nuvažiavo nuo kelio.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad panaudojus hidraulinę įrangą buvo atvertas automobilio "Opel" priekinis gaubtas, atjungtas akumuliatorius. Patraukus automobilius, neutralizuoti išsilieję eksploataciniai skysčiai.

Eismo įvykio metu buvo sužalotos automobilio "Lexus" vairuotoja ir keleivė. Abi nukentėjusiosios gydosi ambulatoriškai.

Įvykį socialiniame tinkle komentavę gargždiškiai teigė, kad būtent ši Kretingos plento vieta, ties posūkiu į Lyros gatvę, yra pavojinga.

"Tame mūsų įvažiavime tai kasdienybė. Daug sykių rašėm raštus, kad perkeltų įvažiavimą žemesnėj daly, bet mūsų niekas negirdi", - komentavo vienas gyventojas.

Žmonės baiminasi, kad pokyčiai atsiras tik tada, kai nutiks šiurpesnė nelaimė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder