Geriausiam Lietuvos patruliui - kyšis "hot-dogams"

Geriausiam Lietuvos patruliui - kyšis "hot-dogams"

Trečiadienį Klaipėdoje alkoholį viešojoje vietoje vartojęs neblaivus vyriškis ne tik įkišo policijos patruliui dvidešimtinę, bet ir pats nusprendė, kaip pareigūnai turėtų panaudoti jo duotus pinigus.

Dešimt minučių po vidurdienio Naikupės gatvėje, prie vieno iš prekybos centrų, patruliai pamatė pusamžį vyriškį, viešai geriantį alkoholinį kokteilį. Kai pareigūnai priėjo, šnekus, jau gerokai apsvaigęs žmogelis ėmė girtis, kad jis ne koks nors cento kišenėje neturįs alkoholikas, o "chaltūrą padaręs meistras". Pinigų, esą, gavęs pakankamai, o, matyt, kad tai įrodytų, įbruko į patrulio Juozo Bičkaus kelnių kišenę dvidešimt litų - "hot-dogams", kaip jis nusprendė.

Geriausiu Lietuvos patruliu praėjusios savaitės konkurse, vykusiame Klaipėdoje, išrinktas pareigūnas nepageidavo pietauti už svetimus pinigus, tad pristatė pažeidėją į antrąjį Klaipėdos miesto policijos komisariatą. Jame nustatyta, kad viešąją tvarką pažeidė ir policininkus papirkti norėjo neblaivus (2,91 prom.) 1966 m. gimęs Šiaulių gatvės gyventojas Rolandas M.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder