Kalėdiniai kriminalai: sužalojo peiliu, girti vairuotojai, lankstinukas

Kalėdiniai kriminalai: sužalojo peiliu, girti vairuotojai, lankstinukas

Jūsų dėmesiui - Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato parengta įvykių suvestinė.

Gruodžio 25 d., apie 19:00 val., Klaipėdoje, Vilniaus pl.,policinės priemonės metu, atlikus dalinę automobilio Audi A3 apžiūrą, ant vairuotojo sėdynės rastas folijos lankstinukas su biria, baltos spalvos medžiaga. 1983 m. gimęs vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str.

***

Gruodžio 25 d., apie 18.20 val., Klaipėdoje, I.Simonaitytės g., daugiabučio kieme, automobilis Wolksvagen, vairuojamas 1978 m.gimusios moters, kliudė automobilį Toyota ir nudaužęs veidrodėlį nuvažiavo. Atvykę pareigūnai Wolksvagen vairuotojai nustatė 1,97 prom.neblaivumą, moteris sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

***

Gruodžio 25 d., apie 19 val., Klaipėdoje, Statybininkų pr., pranešėja pastebėjo, kaip automobilis KIA įvažiavo į kieme stovėjusį automobilį Toyota, po ko KIA vairuotojas nuėjo į namo laiptinę. Atvykę pareigūnai nustatė, kad automobilį KIA vairavo 1982 m. gimęs vyras, kuriam alkoholio matuokliu nustatytas 1,87 prom. neblaivumas, asmuo uždarytas į Klaipėdos apskr. VPK areštinę.

***

Gruodžio 25 d. 19 val. 45 min. į Klaipėdos ligoninę kreipėsi vyras (g. 1970 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną apie 17 val. Klaipėdoje, Kauno g., parke, jį užpuolė ir peiliu sužalojo du nepažįstami asmenys. Nukentėjusysis išleistas gydytis ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder