Klaipėdos rajone buvo drausminami vairuotojai

Klaipėdos rajone buvo drausminami vairuotojai

Antradienį Klaipėdos rajone buvo vykdoma sustiprinta kelių eismo dalyvių kontrolė su tikslu nustatyti šiurkščius kelių eismo taisyklių pažeidimus ir juos užkardyti, pranešė policija.

Padidintas dėmesys buvo kreipiamas į motociklų, mopedų vairuotojus, taip pat į vairuotojus, kurie vairuodami kalba telefonu, buvo stebima, kaip elgiasi keliuose ir gatvėse pėstieji bei dviratininkai.

Per dieną buvo nustatyti 22 kelių eismo taisyklių pažeidimai, iš jų keturi - kai transporto priemonę vairavo neblaivūs (ir vienas motociklo vairuotojas, kuris net neturėjo ir teisės vairuoti motociklą), taip pat nustatyti keturi vairuotojai, kurie vairuodami transporto priemonę rankomis naudojosi mobiliaisiais telefonais.

Keturi vairuotojai buvo neprisisegę saugos diržų, trys vairavo transporto priemones, kurioms nustatyta tvarka neatlikta valstybinė techninė apžiūra, šeši vairuotojai nesilaikė kelio ženklų ar ženklinimo ir vienas nebuvo savo transporto priemonės apdraudęs privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Panašios sustiprintos prevencinės priemonės Gargždų mieste ir rajono keliuose bus vykdomos nuolat.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder