Kretingos rajone - dvi žmogžudystės

Kretingos rajone - dvi žmogžudystės

Pastarosiomis dienomis Kretingos rajone net du kartus buvo pralietas kraujas. Abiejuose įvykiuose žuvo vyrai, tačiau skirtingomis aplinkybėmis.

Prie stikliuko - kraujas

Padvarių kaime sekmadienį buvo rastas 32-ejų metų mirusio vyro kūnas. Pareigūnų duomenimis, įtariamasis ir auka buvo pažįstami.

Pirminiais duomenimis, vartojant alkoholinius gėrimus tarp asmenų įvyko konfliktas. Ar miręs vyras buvo blaivas, atsakys ekspertai, atlikę visus tyrimus.

Byla perduota Klaipėdos apskrities VPK Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnams. Šiuo metu įtariamasis sulaikytas, šiandien teismas spręs dėl jo suėmimo.

Dar viena galimai neblaivi mirtis

Darbėnuose pirmadienį buvo rastas 49-erių metų vyro kūnas su muštine žaizda galvoje. Šiuo metu yra pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Tiriamos visos versijos, kaip informavo Kretingos r. PK Reagavimo sk. viršininkas Nerijus Japertas.

Šiandien arba rytoj ekspertai atliks kūno skrodimą.

Šiuo metu Kretingos r. PK pareigūnų turimais duomenimis, asmuo galimai nevengė piktnaudžiauti alkoholiniais gėrimais, bet ar jis buvo blaivus ar ne - atsakys ekspertai po tyrimo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder