Kvaišalus į areštinę bandė įnešti saldainiuose

Kvaišalus į areštinę bandė įnešti saldainiuose

Klaipėdos apskrities teisėsaugininkai baigė ikiteisminį tyrimą dėl kvaišalų platinimo Šilutėje, ši veikla demaskuota pareigūnams atlikus slaptą operaciją.

Du su organizuotomis nusikalstamomis grupuotėmis siejami anksčiau neteisti ir nedirbantys šilutiškiai Edgaras (gim. 1989 m.) ir Gintaras (gim. 1990 m.) sulaikyti šių metų pavasarį po to, kai du kartus pardavė narkotinių medžiagų pirkėju apsimetusiam asmeniui kanapių ir jų dalių.

Be to, kvaišalų aptikta ir abiejų vaikinų namuose bei automobilyje.

Sulaikytieji buvo uždaryti į areštinę, šiuo metu jiems skirtos švelnesnės nei suėmimas kardomosios priemonės.

Įtariamuosius sulaikyti padėjo Lietuvos policijos Antiteroristinių operacijų rinktinės "Aras" kovotojai.

Be to, teisėsaugininkai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų perdavimo į Klaipėdos apskrities VPK areštinę.

Rugsėjį Klaipėdos apskrities VPK areštinėje, tikrinant suimtajam Edgarui (gim. 1990 m.) adresuotą siuntinį, kurį patikrinimui pateikė jo motina, saldainiuose rasta ir paimta narkotinės medžiagos – kanapių dervos. Įtariama, kad ją paslėpė ir suimtojo motinai perdavė taip pat su Šilutės rajono organizuotomis nusikalstamomis grupuotėmis susiję 1989 metais gimę Šarūnas ir Aurimas. Šiuo metu jiems paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Nė vienas įtariamasis niekur nedirba, du iš jų ne kartą teisti už vagystes. Jiems gresia laisvės atėmimo bausmės nuo 2 iki 8 metų.

Kvaišalus į areštinę bandė įnešti saldainiuose

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder