Moters kankintojus susekė tarnybinis šuo

Moters kankintojus susekė tarnybinis šuo

Tarnybinio šuns pagalba Viekšniuose sulaikyti du nepilnamečiai, kurie įtariami bandę apiplėšti vietos gyventoją.

Įsmuko pro išdaužtą langą

Penktadienio vakarą budėjęs policijos ekipažas gavo pranešimą, kad įsibrauta į Viekšniuose, Bažnyčios gatvėje esantį namą, ir bandyta apiplėšti 64-erių metų moterį.

Kaip pareigūnus informavo moters kaimynai, keli nepilnamečiai į butą pateko išdaužę langą. Jie moterį mušė, smaugė, reikalavo pinigų, o jų negavę pabėgo.

Sumušta moteris kreipėsi į kaimynus. Ją užpuolusių vaikinų viekšniškė nepažino, kur jie pabėgo, pasakyti negalėjo.

Įtariamieji išsigando šuns

Į įvykio vietą atvyko tuo metu budėjęs Mažeikių policijos komisariato kinologas Tomas Taurinskis su tarnybiniu šunimi Attilu. Šuo greitai aptiko pėdsakus.

Vedami tarnybinio šuns, pareigūnai pastebėjo tris jaunuolius, kurie stovėjo tamsoje, stebėjo pravažiuojančius automobilius ir einančius žmones. Įsitikinę, kad jų niekas nemato, slapstydamiesi krūmuose jaunuoliai pradėjo slinkti mokyklos stadiono link.

Pastebėję policijos pareigūnus nepilnamečiai bandė sprukti, bet kai kinologas jiems šūktelėjo: „Stokite, aš paleisiu šunį“, du iš jų sustojo.

Sulaikė trylikamečius

Policijos pareigūnai sulaikė vietos gyventojus – trylikametį ir jo bendraamžę merginą. Įtarimus, kad tai gali būti moterį aužpuolę asmenys, patvirtino kruvini vaikino batai.

Kaip „Santarvei“ sakė pareigūnai, šie nepilnamečiai yra žinomi policijai, nustatytas ir trečias įtariamasis.

Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai šiuo metu tiria ir kitus galimai šios trijulės padarytus nusikaltimus, juo labiau kad panašaus braižo nusikaltimas Viekšniuose jau yra buvęs.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder