Nuo pasieniečių sprukusių kontrabandininkų automobilis nulėkė į griovį

Nuo pasieniečių sprukusių kontrabandininkų automobilis nulėkė į griovį

Nuo pasieniečių sprukęs automobilis nulėkė nuo kelio ir virto ant šono. Kontrabandininkai tamsoje nėrė į mišką palikę ne tik aplamdytą automobilį, bet ir pustrečio tūkstančio pakelių baltarusiškų cigarečių.

Pirmadienio vakarą Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kapčiamiesčio užkardos pareigūnai tarnybiniu visureigiu Ivoškų kaimo ribose vyko link sienos su Baltarusija. Tamsoje pareigūnai pastebėjo į žvyrkelį iš miško keliuko išsukantį įtartiną automobilį "Audi A4" lietuviškais numeriais.

Pasieniečiai nusprendė patikrinti šios nuošalia pasienio ruožo vieta važiavusios mašinos vairuotojo dokumentus.

Pasieniečiai šalikelėje sustabdė visureigį ir išlipę nurodė priešais atvažiuojantį automobilį vairavusiam asmeniui sustoti. Šis nepakluso nurodymui, padidino greitį ir nulėkė Kauknorio kaimo link. Šokę į visureigį pasieniečiai bėglį nusivijo.

"Audi A4" VSAT pareigūnai vijosi apie 5 kilometrus. Netoli Kauknorio jie pamatė persekiotą automobilį nulėkusį nuo kelio ir įskridusį į gilų griovį šalikelėje. Mašina buvo nuvirtusi ant šono. Ja vykę asmenys, pasinaudoję tamsa, paspruko. Aplink mėtėsi maišai su cigaretėmis, kuriuos, įtariama, kontrabandininkai po avarijos ištraukė iš automobilio ir galbūt norėjo nunešti į čia pat augantį tankų mišką.

Iš viso pasieniečiai rado pateko 2450 pakelių cigarečių su Baltarusijos akcizo ženklais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder