Nusikaltėliai išaiškinti ir sulaikyti per tris dienas

Nusikaltėliai išaiškinti ir sulaikyti per tris dienas

Vėlyvą lapkričio 1-osios vakarą, Šilutėje, Sodų gatvėje, prie vieno iš daugiabučio namo laiptinių iš parduotuvės grįžtančio vyriškio laukė nemalonus susidūrimas su plėšikais. Sumušę ir apiplėšę vyrą užpuolikai paspruko, tačiau Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai netruko nustatyti plėšikus.

Apie 21.00 valandą vakaro iš parduotuvės grįžtantį šilutiškį užpuolė du nepažįstami asmenys, kurie iškrėtę striukės kišenės pagrobė piniginę su joje buvusiais asmens tapatybės dokumentais, nuolaidų ir banko kortelėmis bei 70 litų. Užpuolikų grobiu tapo ir pirkinių maišelį su alumi ir cigaretėmis.

Neilgai trukus nusikalstamą veiką įvykdę Šilutės gyventojai T. R. (vyr.), gim. 1993 m. ir K. G. (vyr.), gim. 1994 m., buvo išaiškinti ir sulaikyti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnų. Vienas iš įtariamųjų jau anksčiau buvo patekęs į teisėsaugos pareigūnų akiratį.

Įtariamiesiems plėšimo įvykdymu paskirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvyk

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder