Legaliai įsteigtoje parduotuvėje kaunietis prekiavo narkotinėmis medžiagomis

Palangoje ir Plungėje įkliuvo su narkotikais

2019-07-21, apie 0:30 val., gautas pranešimas apie tai, kad J. Basanavičiaus g. Palangoje, naktiniame klube, apsaugos darbuotojas perdavė sulaikytą vaikiną, gim. 1994 m.

Vidinėje jo striukės kišenėje rastas cigarečių pakelis su permatoma plastiko atplaiša, į kurią buvo įvyniota žalios spalvos augalinės kilmės galimai narkotinė medžiaga. Vyras pristatytas į Palangos miesto PK.

2019-07-21, apie 1 val., Palangoje, tame pačiame naktiniame klube folijos lankstinukuose, vyro išmestuose ant žemės, rasti baltos spalvos birūs milteliai – galimai narkotinė medžiaga. Įtariamasis buvo pristatytas į Palangos miesto PK. Komisariate piliečiui nustatytas vidutinis (2,09 prom.) neblaivumas.

Apie narkotines medžiagas pranešta ir Plungėje. 2019-07-20, apie 21.00 val., gautas pranešimas, kad Plungės m., Sukilėlių g. name, vyras, gim. 1988 m., vartoja narkotines medžiagas ir jomis vaišina kitus.

Atvykus į įvykio vietą, rasta ir paimta žalios spalvos augalinės kilmės narkotinių medžiagų, kurios buvo stiklainyje, 2 popieriniai lankstinukai su augalinės kilmės medžiaga bei vienas polietileno maišelis su baltos spalvos milteliais.

Nustatyta, kad narkotinėmis medžiagomis vyras vaišino merginą ir vaikiną, gimusius 1999 m. Įtariamasis dėl galimo narkotinių medžiagų perdozavimo pristatytas į ligoninę.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder