Palangoje pavogtas konsulo visureigis

Palangoje pavogtas konsulo visureigis

Pajūrio vagims autoritetų nėra. Užvakar Palangoje pavogtas Užsienio reikalų ministerijai (URM) priklausantis BMW X5, kuriuo važinėjo Lietuvos generalinis konsulas Kaliningrade Vaclavas Stankevičius.

Pirmadienį viešai pateiktoje Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje informuojama, kad sekmadienį apskrityje užregistruota 13 pranešimų apie padarytus nusikaltimus.

Palangos miesto policijos komisariato teigimu, užvakar viešai skelbtinų pranešimų apie nusikalstamas veikas neužregistruota. Tačiau tai nereiškia, kad nusikaltimų tądien populiariausiame šalies kurorte neįvykdyta.

Ryte pastebėta, kad pačiame Palangos centre nebėra čia palikto Užsienio reikalų ministerijai priklausančio BMW X5. Šiuo visureigiu važinėjo kurorte gyvenantis Lietuvos generalinis konsulas Kaliningrade V.Stankevičius.

Šią informaciją „Respublikai“ patvirtino URM atstovas spaudai Mindaugas Lašas: „Įvykį tiria policija, daugiau jokių aplinkybių nežinau. Galiu patvirtinti tik patį faktą, kad pavogta mašina, kuria naudojosi generalinis konsulas“.

Tačiau ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję pajūrio policininkai šį įvykį bandė apgaubti paslapties skraiste.

„Gal ir taip. Dar nieko neaišku, informacija tikslinama. Bet kokiu atveju dar anksti apie tai viešai skelbti“, - į „Respublikos“ klausimą apie pavogtą konsulo automobilį atsakė Palangos miesto policijos komisariato viršininkas Alvydas Katkauskas.

Praėjusių metų gegužę nuo nusikaltėlių nukentėjo ir Palangoje namą turintis vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis. Naktį nuo kieme stovėjusio jo automobilio „Volkswagen Passat“ pavogti du šoninio vaizdo veidrodėliai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder