Palnosuose - nelegalus ginklų arsenalas

Palnosuose - nelegalus ginklų arsenalas

Po kilusio šeimyninio konflikto garbaus amžiaus palnosiškiui teko atsisveikinti su nelegaliai laikomais ginklais ir šaudmenimis.

Gavę pranešimą apie šeimyninį konfliktą, policijos pareigūnai nuvyko į Palnosus pas 71-erių metų vietos gyventoją.

„Turėjome žvalgybinės informacijos, kad pastarasis gyventojas pas save laiko nelegalius ginklus. Narpliodami konflikto aplinkybes, kartu apžiūrėjome namus ir ūkinį pastatą ir vieną po kito – lovoje po patalyne, spintoje, dėžėje – aptikome ginklų ir šaudmenų“, – informavo rajono kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Mindaugas Jaremčiukas. Policijos pareigūnai pas palnosiškį aptiko du savadarbius šaunamuosius ginklus, revolverį bei įvairaus kalibro šovinių. Visiems šiems pavojingiems radiniams šeimininkas leidimo neturėjo.

Pirmadienio rytą vyriškis buvo atvežtas ir uždarytas į policijos areštinę, dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokių ginklų laikymą vyriškiui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų. Visi policijos konfiskuoti ginklai ir šaudmenys perduoti ekspertizei. Per šiuos metus tai jau antras ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis mūsų rajone, pernai tokių tyrimų buvo trys.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder