Pareigūnai primena – būtina saugoti savo dviračius

Pareigūnai primena – būtina saugoti savo dviračius

Klaipėdos apskrities VPK Neringos policijos komisariatas praneša, kad kurorte per pastarąsias savaites pavogta daugiau kaip 10 dviračių ir du elektriniai paspirtukai.

Šiąnakt, liepos 15 d., du, kaip įtariama, vogti dviračiai rasti krovininio automobilio „Renault Trafic“ salone, kurį pareigūnai sustabdė Purvynės g. Automobilį vairavęs 1991 m. gimęs vyras ir kartu važiavusi 1990 m. gimusi moteris uždaryti į areštinę.

Pasak policijos pareigūnų, ilgapirščių grobiu dažniausiai tampa neprirakinti, palikti be priežiūros, arba labai brangūs dviračiai. Todėl pareigūnai primygtinai gyventojų ir atvykusiųjų poilsiauti prašo saugoti, net ir trumpam be priežiūros nepalikti savo daiktų. Dviračius patariama statyti, būtinai prirakinti atvirose, gerai matomose vietose, dar geriau – ten, kur filmuoja vaizdo kameros, arba užrakinamose patalpose, neprieinamose pašaliniams asmenims.

Taip pat žmonės raginami vertingus daiktus žymėti ˜– jei prarasti daiktai buvo pažymėti, pareigūnai daug greičiau juos gali sugrąžinti teisėtiems savininkams. Be to, nuo šių metų sausio 1 d. daiktus pažymėti galima per kelias minutes, neišeinant iš namų – interneto svetainėje www.pazymetas.lt.

O pastebėjusius ką nors įtartina, ar turinčius naudingos informacijos, visada prašome informuoti policiją www.epolicija.lt, arba telefonu 112.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder