Pareigūnai primena – saugoti savo daiktus būtina nuolat

Pareigūnai primena – saugoti savo daiktus būtina nuolat

Per praėjusią savaitę Neringoje ilgapirščiai nugvelbė net tris dviračius. Vagystės įvykdytos įvairiose gyvenvietėse, vienas dviratis nakčiai buvo paliktas kieme, ant automobilio stovo, kitas dingo iš namo laiptinės koridoriaus. Policijos pareigūnai neringiškiams ir ypač kurorto svečiams primena, kad savo daiktus akylai saugoti būtina nuolat. Atostogaudami žmonės ilsisi, siekia patirti malonių įspūdžių, tampa mažiau budrūs, o vagys nesnaudžia – be priežiūros paliktą vertingą daiktą nugvelbti gali bet kurią akimirką.

Taigi - nepalikite dviračių, rankinių, kompiuterių, telefonų, kitų vertingų daiktų automobiliuose, kiemuose, ant suoliukų, staliukų ar kitose viešose vietose. Kuprines patariama nešioti ne ant nugaros, bet priekyje, į užpakalines kelnių kišenes nedėti piniginių ar telefonų.

Kad poilsis pajūrio kurortuose neapkarstų, policijos pareigūnai visus ragina būti pilietiškais – jei kažkas sukėlė įtarimų, nedelsiant praneškite telefonu 112, arba internetu: www.epolicija.lt.

O turinčių bet kokios naudingos informacijos dėl minėtų dviračių vagysčių, prašome tai praneštiNeringos PK pareigūnams telefonu 8 700 62006, arba el. paštu: nerijus.stankus1@policija.lt

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder