Partrenkė dviratininką ir pėsčiąją

Partrenkė dviratininką ir pėsčiąją

Lapkričio 3 d. , apie 12.40 val. Kalotės k., Klaipėdos r., užregistruotas eismo įvykis, kurio metu nukentėjo žmogus. Nuvykus į vietą nustatyta, kad 1955 m. gimusi moteris (0,00 prom.), vairavo automobilį „Smart“, sankryžoje sukdama į dešinę, nepraleido per sankryžą tiesiai važiavusio dviratininko gim. 1984 m. ir su juo susidūrė. Gautas pranešimas iš ligoninės, kad dviratininkui nustatyti sužalojimai: kairio stipinkaulio galvutės lūžis, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Lapkričio 4 d., apie 17.45 val. Kretingoje, Klaipėdos g., tamsiu paros metu, blaivus (0.00 promilės) 1966 m. gimęs vyras, vairuodamas automobilį "Lexus", važiuodamas Klaipėdos miesto kryptimi, partrenkė iš kairės gatvės pusės, ne pėsčiųjų perėjoje, į dešinę gatvės pusę, staiga išėjusią pėsčiąją, gim. 1943 m. Dėl įvykio metu patirtų sužalojimų pėsčioji išvežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę, diagnozė: politrauma, paguldyta į reanimacijos sk.

Lapkričio 4 d., apie 20.12 val. Švyturio g., Klaipėdoje, patruliuojantys pareigūnai pastebėjo stovintį automobilį BMW, prie automobilio stovintis asmuo sukėlė įtarimą. Tikrinant minėtą automobilį, daiktadėžėje rastas folijos lankstinukas su augaline medžiaga, kuri turėjo specifinį kvapą. Taip pat daiktadėžėje rasti 990 eurų įvairiomis kupiūromis. Automobilio savininkas (gim. 1997 m.) nurodė, jog rasta augalinė medžiaga priklauso jam. Asmuo buvo sulaikytas ir pristatytas į Klaipėdos apskr. VPK patalpas. Atliekant asmens apžiūrą, striukės kišenėje rastas folijos lankstinukas su augaline medžiaga.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder