Pasikėsinimą į valdininką narplios teismas

Pasikėsinimą į valdininką narplios teismas

Pareigūnai baigė tyrimą dėl galimo pasikėsinimo į uostamiesčio valdininko Irenijaus Zaleckio sveikatą ir gyvybę.

Vyriausiais policijos komisariatas pranešė, kad Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai ir prokuratūra perdavė teismui bylą, kurioje įtarimai šiuo nusikaltimu pareikšti I. Zaleckio posūnio sutuoktinei Viktorijai G. ir jos motinai Jelenai B.

Jos esą sumokėjo 1 tūkst. litų anksčiau teistam vyriškiui, kad šis sugadintų valdininko automobilio stabdžių sistemą - taip siekta, jog I. Zaleckis patirtų avariją ir susižalotų. Tačiau perpjauta sistemos žarnelė buvo pastebėta mašinai prieš pajudant. Sužaloti jį siekta ir sumušant.

Nusikaltimo vykdytojui pareikšti kaltinimai dėl pasikėsinimo padaryti sunkų sveikatos sutrikdymą. Be to, įtariama, kad jis ragino ir kitą asmenį dalyvauti žalojant užsakovių giminaičius.

Už tai gresia laisvės atėmimas laisvės atėmimą iki 10 metų.

Įtariamosios turi kitą šios istorijos versiją. Jos "Vakarų ekspresui" pasakojo, kad I. Zaleckis terorizuoja jų šeimą, sugadino posūnio butą, dirba išvien su pažįstamais policininkais ir prokurorais, kurie sekė moteris ir klausėsi jų pokalbių. Klaipėdietės teigė norėjusios patikrinti ar iš tikrųjų tai tiesa ir prasimanė nusikaltimą.

Šeimas nesutarimai drasko jau seniai. Anksčiau I. Zaleckis buvo teistas už tai, kad plaktuku sugadino Viktorijos G. šeimai priklausantį automobilį.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder