Patruliai Klaipėdoje sulaikė narkotikų prekeivį

Patruliai Klaipėdoje sulaikė narkotikų prekeivį

Sekmadienį po pietų patruliuodami Taikos prospekte, ties 46 namu pareigūnai pastebėjo vyriškį, kuris sedėjo ant betoninės pertvaros, pamatęs patrulius, staigiai atsistojo ir nuėjo už namo kampo bei išmetė kelis maišelius. Sulaikius vaikiną ir apžiūrėjus jo daiktus, maišelyje rasta daug pinigų, 184 tabletės „ Dimedrol”, mobilaus ryšio telefonas. Įtarta, kad tai narkotinės medžiagos, todėl 1980 m. gimęs D. J. buvo sulaikytas ir nuvežtas į 1PK.

Vėlai vakare gautas pranešimas, kad Tiltų gatvėje kažkas sumušė vaikiną. Vykstant buvo gauta papildoma informacija , kad įtariamasis nuėjo Liepų gatvės link. Patrulius pasitikęs nukentėjusysis paaiškino, kad prie jo priėjęs jaunuolis paprašė 5 litų, pasakius, kad neturi, sudavė jam į veidą. Liepų ir Karoso gatvių sankryžoje sulaikytas įtariamasis 1991 m. gimęs R. B.

Vakare pranešta, kad Naujakiemio g. 25 name sulaikytas vagis. Nuvykus į vietą, apsaugos darbuotojas perdavė vyriškį, kuris iš parduotuvės pavogė prekių. Apsaugos darbuotojui iškviestas GMP ekipažas, nes jis gavo smūgį į veidą. Įtariamasis irgi buvo sukruvintu veidu. Nuvežus 1976 m. gimusį I.S į 2PK, paaiškėjo, kad jis yra ieškomas 1PK pareigūnų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder