Ugnis ir vėl nusiaubė "Vienkiemį"

Ugnis ir vėl nusiaubė "Vienkiemį"

Trečiadienį po pietų gaisras kilo šalia Kretingos įsikūrusiame poilsio komplekse "Vienkiemis". Liepsnos jame siautėja jau ne pirmą kartą.

Gaisras trečiadienį kilo viename iš didžiausių komplekso pastatų, kuriame įsikūrusi karčema. Pranešimas apie tai Bendrajame pagalbos centre gautas 13.44 val.

Pirminiais duomenimis, ugnis įsižiebė ant šiaudais dengto pastato stogo, pirmieji ją puolė gesinti patys darbuotojai, savininkai ir aplinkiniai gyventojai, netrukus į gaisravietę atvyko vietos ir aplinkinių miestų ugniagesiai.

Gaisrą gesinti trukdė stiprokas vėjas, laimei, jis pūtė ne į tą pusę, kuriame stovi likusieji komplekso pastatai. Ugnis persimetė tik ant vienos iš šalia esančių pavėsinių. Didžiulės gaisrininkų pajėgos įvykio vietoje dirba jau kelias valandas.

Klaipėdos apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai kol kas negali pasakyti, dėl ko kilo tikriausiai nemažai nuostolių pridaręs gaisras.

Ugnis "Vienkiemyje" siautėja ne pirmą kartą. Nemažas gaisras čia buvo kilęs ir prieš 7 metus. Poilsio kompleksui anksčiau nuostolių buvo pridaręs ir potvynis.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder