Vaizdo kamera ant motociklo nufilmavo gaudynes

Vaizdo kamera ant motociklo nufilmavo gaudynes

Kovo 11-ąją Klaipėdoje vykusios pavojingos motociklininko gaudynės užfiksuotos vaizdo kamera, kuri buvo pritvirtinta prie motociklo šono.

Tądien Klaipėdos kelių policijos biuro ekipažai uostamiesčio gatvėmis vaikėsi baikerį, kuris stabdomas nestojo ir kėlė grėsmę ne vieno žmogaus gyvybei. Galiausiai jis buvo sugautas.

Apie 18. 30 val., Klaipėdoje, Minijos ir Naikupės gatvių sankryžoje kelių policijos pareigūnai stabdė motociklą "Yamaha FJ 1200" be valstybinių registracijos numerių. Tačiau motociklininkas tik padidino greitį ir šovė per sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui. Prie kitos, Minijos ir Kalnupės gatvių sankryžos, motociklininkas joje, taip pat atsidūręs degant raudonam šviesoforo signalui, vos nesusidūrė su taksi automobiliu. Prie Minijos gatvės ir Statybininkų prospekto sankryžos į gaudynes įsitraukė dar vienas kelių policijos ekipažas.

Baikeris važiavo Jūrininkų prospekto link. Pabėgęs nuo persekiotojų, atsirakino savo garažo duris ir bandė slėptis, bet, pamatęs prieš eismą atvažiuojantį policijos ekipažą, sėdo ant savo motociklo ir vėl dideliu greičiu pradėjo važiuoti Šilutės plentu ir Jūrininkų prospektu.

Čia jį bandė sustabdyti policijos pareigūnai tyrę eismo įvykį, tačiau motociklininkas, pranėręs pro kelių policijos budėtojo mašiną, nuvažiavo Minijos gatvės link. Čia jis vos nepartrenkė dviejų pėsčiųjų einančių per pėsčiųjų perėją.

Važiuodamas per greičio slopinimo kalnelį, motociklas pametė kažkokią detalę, sugedo, pakilo juodi dūmai. Rūtų gatve dar nuvažiavo iki Paryžiaus Komunos gatvės, kurioje policijos pareigūnai ir sulaikė nuo šalčio sustirusį baikerį.

Klaipėdietis Igoris M., gim. 1983 m., buvo blaivus. 1987 m. pagamintas motociklas priklausė jam. Teigė nesustojęs, nes motociklas neregistruotas, tik ruošiamas sezonui.

Vyrui gresia bausmė ir chuliganišką ir pavojingą vairavimą, grėsmės sukėlimą kitiems žmonėms, pėsčiųjų nepraleidimą einančių per pėsčiųjų perėją ir draudžiamo šviesoforo signalo nepaisymą.

Vaizdo kamera ant motociklo nufilmavo gaudynes

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder