Vilniuje įsirėžus į stotelę automobiliui žuvo trys žmonės

Vilniuje įsirėžus į stotelę automobiliui žuvo trys žmonės

Vilniuje per eismo nelaimę sekmadienio naktį žuvo trys žmonės.

Bendrajam pagalbos centrui bendruoju pagalbos telefono numeriu 00.19 val. pranešta, kad Savanorių prospekte 129 į apšvietimo stulpą atsitrenkė automobilis ir užsidegė.

Pasak Bendrojo pagalbos centro, į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Policijos departamento suvestinės duomenimis, Savanorių prospekto - Riovonių gatvės sankryžoje lengvasis automobilis "Ford Galaxy" (vairuotojas dar nustatinėjamas), nuvažiavęs nuo kelio važiuojamosios dalies, nulaužė šviesoforą, įvažiavo į viešojo transporto stotelę ir, atsitrenkęs į gatvės apšvietimo stulpą, užsidegė. Eismo įvykio metu žuvo trys (du sudegė) automobiliu važiavę vyriškos lyties asmenys. Policija nustatinėja jų asmenybes.

Vilniaus apskrities policijos viršininkas Antonis Mikulskis LRT radijui sakė, kad preliminari avarijos priežastis - viršytas greitis. Pasak jo, atliekamas tyrimas, ar vairuotojas buvo blaivus.

"Preliminariai - tai greitis. Tik kai bus atliktas tyrimas, tada bus galima atsakyti į klausimą, ar buvo vairuotojas išgėręs. Tyrimas parodys ir dėl ko kilo gaisras. Dabartiniu metu informacijos iš tikrųjų yra per mažai, reikia laukti tyrimo rezultatų", - LRT radijui sakė A. Mikulskis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder