Filmo „Ištrūkęs Džango“ žvaigždė Jamie Foxxas po kino apdovanojimų maratono keliaus į įrašų studiją

Filmo „Ištrūkęs Džango“ žvaigždė Jamie Foxxas po kino apdovanojimų maratono keliaus į įrašų studiją

Garbingą vietą kino apdovanojimų maratone, kuris vyks iki pat JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų, prestižinių „Oskarų“, įteikimo vasarį, užima ir naujoji Quentino Tarantino juosta „Ištrūkęs Džango“ (angl. „Django Unchained“). Pagrindinį, išsilaisvinusio vergo vaidmenį filme atliko talentingas aktorius, komikas ir atlikėjas Jamie Foxxas.

45-erių vyras prisipažino žurnalistams, kad netrukus ketina sugrįžti prie muzikos kūrimo ir vėl imtis darbų įrašų studijoje. J.Foxxas teigė pradėsiantis naują savo albumą drauge su žinomu atlikėju Kanye Westu, kuris taps ir dainų rinkinio prodiuseriu.

Planuojamas J.Foxxo albumas bus jau penktasis, pastarąjį „Best Night of My Life“ jis išleido 2010-ųjų gruodį. „Šįsyk ketinu dirbti su Kanye ir dar keletu žinomų žmonių. Žinoma, negaliu garantuoti, kad bus Beyonce, bet ji nuostabi“, - Bangshowbiz.com atstovams sakė aktorius. Anksčiau jis yra bendradarbiavęs su Justinu Timberlake‘u, T.I. ir Ne-Yo.

Žinoma, kol kas, iki vasario 24-osios, kuomet ir įvyks „Oskarų“ teikimo ceremonija, J.Foxxas visas atsidavęs kino pasauliui. Vos pasirodęs pasaulio kino teatruose „Ištrūkęs Džango“ tapo tikru hitu, nors ir neapsiėjo be prieštaringų kalbų.

Juostoje „Ištrūkęs Džango“ aktorius persekioja žmones, pardavusius jo mylimąją Brumhildą (akt. Kerry Washington) turtingam plantatoriui ir vergvaldžiui (akt. Leonardo DiCaprio). Savo kelyje jis žudo be gailesčio. Tiesa, Amerikoje kone daugiausiai kalbų sukėlė gausus itin rasistiniu laikomo žodžio „negras“ vartojimas filme – paskaičiuota, kad jis pasakomas per 100 kartų. Pats J.Foxxas ragino tokių dalykų nesureikšminti, juk jis ir pats yra juodaodis, o filmą vertinti kaip meninį kūrinį, o ne politinį pareiškimą. „Scenarijus, žinoma, prieštaringas. Ir mes, tamsiaodžiai vyrukai, visada labai jautrūs. Taip jau yra, visą gyvenimą mes rūpinamės dėl rasės. Aš – ne išimtis“, – Nydailynews.com sakė jis.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder