Kino teatras "Arlekinas" rudenį ketina plėstis

Kino teatras "Arlekinas" rudenį ketina plėstis

Išsiilgusieji nekomercinių ir kultūrinių kino filmų gali džiūgauti, nes kino teatras "Arlekinas" grįžta su dar didesniu paslaugų asortimentu. Žiūrovų lauks ne tik renginiai, bet ir "Arlekino" kino klubas.

Vasara buvo sunki daugumai Lietuvos kino teatrų. Kino teatro "Arlekinas" salės "Kultūros fabrike" durys taip pat buvo uždarytos karantino laikotarpiu. Tačiau ruduo atneša vilčių.

"Mes labiau žiūrime į tai, kaip patys žmonės reaguoja. Ar žmonės ateis į kiną, ar ne? Jeigu jie jausis gerai, patikimai ir saugiai, tada jie ateis. O jeigu neateis, būsime priversti stabdyti veiklą arba mažinti seansų skaičių", - kalbėjo kino teatro "Arlekinas" vadovas Vytautas Jurevičius.

Per karantiną žmonės įprato žiūrėti filmus namuose. Kino teatras "Arlekinas" neatsiliko ir taip pat siūlo išsinuomoti filmus, o jų asortimentas, tikimasi, tik didės.

"Iš pradžių norime nuomoti tuos filmus, kuriuos rodome, kad, nespėję pamatyti filmo kino teatre, žiūrovai jį galėtų pamatyti internete. Laikui bėgant mūsų repertuaras plėsis, o kartu - ir filmų nuoma", - pasakoja V. Jurevičius.

Kino teatro vadovas atskleidė, kad "Arlekino" lankytojams patinka kūrybiniai ir kultūriniai filmai, kurie priverčia susimąstyti ir kelia diskusijas.

"Atidarome "Arlekino" klubą. Tai yra papildomas seansas, į kurį kviesime daugiau žmonių, kino kūrėjus, režisierius, scenaristus. Šis klubas vienys kūrybingus žmones", - atskleidė V. Jurevičius.

Pasak jo, rudenį lauks ir daugybė renginių - atviros diskusijos apie filmus, o kino filmai bus rodomi visas dienas, išskyrus pirmadienį ir trečiadienį.

"Kadangi pailsėjome, buvo laiko apmąstyti, ką mes darome, kuria linkme einame. Mūsų planas yra dar stipriau startuoti rudenį, klaipėdiečiams pasiūlyti ne tik kiną, bet ir renginių", - viliasi kino teatro "Arlekinas" vadovas.

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder