Atlikėja Adele triumfavo Britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje

Atlikėja Adele triumfavo Britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje

23 metų britų atlikėja Adele antradienio vakarą triumfavo Londone vykusioje Britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje. Ji pripažinta geriausia britų atlikėja. Adele dėkojo savo įrašų firmai: "Ačiū, kad leidžiate man būti menininke, kokia norėjau visada būti".

Adele ir jos albumas "21", kurį įrašyti ją įkvėpė iširę santykiai, nukonkuravo tokias muzikos žvaigždes, kaip Kate Bush, Jessie J ir "Florence and the Machine".

Apdovanojimą Adelei įteikė netikėta ceremonijos viešnia Kylie Minogue.

Prieš savaitę Los Andžele Adele atsiėmė net šešias prestižinių "Grammy" apdovanojimų statulėles.

Geriausiu užsienio atlikėju paskelbtas Bruno Mars, geriausia užsienio atlikėja - Rihanna. Ji savo apdovanojimą skyrė savo gerbėjams. "Nesvarbu, ką apie mane kalba, Jūs tikite manimi", - sakė Rihanna.

Geriausiu britų atlikėju vyru tapo Edas Sheeranas. Jo konkurentas, be kitų, buvo buvęs "Oasis" atlikėjas Noelas Gallagheris. Geriausia 2012 metų britų muzikos grupe pripažinta "Coldplay", pradėjusi ceremoniją. Geriausio singlo kategorijoje apdovanojimą netikėtai atsiėmė paauglių grupė "One Direction" su savo daina "What Makes You Beautiful".

"Brit Awards" yra reikšmingiausi britų muzikos apdovanojimai, kasmet pritraukiantys daugybę garsenybių. Ceremonija buvo tiesiogiai transliuojama per televiziją.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder