Lietuvos delegacija „Eurovizijoje“ ir Andrius Pojavis teigiamai vertina iškovotą vietą

Lietuvos delegacija „Eurovizijoje“ ir Andrius Pojavis teigiamai vertina iškovotą vietą

„Eurovizijos“ dainų konkurse šiemet nugalėjo Danijos atstovė Emmelie de Forest su daina „Only Teardrops“. Lietuvos atstovas Andrius Pojavis su daina „Something“ tarp 26-ių finalo dalyvių liko 22-as. Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas sako, kad tiek jis, tiek pats A. Pojavis teigiamai vertina iškovotą vietą ir teigia, kad Lietuvos atstovas nesiekė būti tarp stipriausiųjų.

„Kaip aš mėgau juokauti, mes nemėgstam kraštutinumų: nenorėtume tapti pirmi, bet nenorėtume ir paskutiniai. O visa kita džiugu. Mes buvo finale, buvome toje didelėje šventėje. O juk yra šalių, kurios ir tiek nenuėjo. A. Pojavis normaliai reaguoja į tai, kelintas yra. Mes džiaugiamės, kad buvome finale. Tikrai nebuvom naivūs ir nepretendavom į pirmąsias vietas“, – LRT radijui tikino A. Giržadas.

Kaip skelbia lrytas.lt, A. Pojavis neslėpė, kad finalo rezultatai jo nenudžiugino. Dainininkas net tiksliai nepasidomėjo, kurią vietą užėmė – 21 ar 22.

„Ką manau? Esu didžiai nusivylęs. Dėl to, kad nesu. Nesu kur? Svajojau būti aštuntas, o taip gavosi, kad esu... kelintas? Dvidešimt pirmas? Dvidešimt antras? Ką darysi, teks susitaikyti ir su šituo“, – lrytas.lt sakė atlikėjas, prieš finalą tikinęs, jog jam nesvarbi vieta, kurią pavyks užimti.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder