Linas Adomaitis ir Gytis Paškevičius laisvalaikiu mėgsta pasigalynėti šachmatais

Linas Adomaitis ir Gytis Paškevičius laisvalaikiu mėgsta pasigalynėti šachmatais

Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus dienotvarkė šią savaitę, ko gero, pati įtempčiausia per visus pastaruosius metus. Jau šį šeštadienį įvyks vienas galingiausių muzikos renginių Lietuvos muzikos istorijoje – ARENA SHOW. Atlikėjai daug dirba įrašų studijoje, repetuoja drauge su ritmo grupe, simfoniniu orkestru bei chorais. Tačiau šalia visų darbų Linas ir Gytis atranda laiko ir pramogoms.

Praėjusią savaitę du bičiuliai poilsiavo, žaisdami šachmatais, dalinosi įspūdžiais iš kelionių po pasaulį, aptarinėjo būsimus planus nulėkti į kalnus su šeimomis. Dviejų scenos grandų laisvalaikis įamžintas nuotaikingoje fotosesijoje.

“Norint gerai pasiruošti tokiam atsakingam šou, reikia ne tik profesionalaus darbo. Labai svarbu sugebėti atsipalaiduoti, pajuokauti, pakeisti aplinką, pasisemti gerų minčių. O su Gyčiu, patikėkite, liūdna tikrai nebūna”, – sako dainininkas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis.

Taip pat prieš porą dienų, iškart po generalinės repeticijos, Gyčio Paškevičiaus nuotaiką praskaidrino netikėtas, galingas gimtadieninis sveikinimas. Gytį sveikino ne tik Linas Adomaitis, bet ir maestro Ričardas Šumila, Kauno miesto simfoninis orkestras, KTU akademinis choras “Jaunystė”.

“Konkrečiai malonu! Matyt, visada reikės daryti gimtadienius per repeticijas! O tam, kad neperkaistų galva – būtina pakeisti aplinką, sumesti kelias šachmatų partijas su Linuku, prisiminti gerų anekdotų. Artėjant šitam ilgai lauktam įvykiui, galiu pasakyti atvirai, kad nėra jokios įtampos. Nekantriai laukiame šeštadienio”, – šypsosi dainininkas ir kompozitorius Gytis Paškevičius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder