Aktorė Ineta Stasiulytė su dukrele Upe ruošiasi kelionei į vabalų pasaulį

Aktorė Ineta Stasiulytė su dukrele Upe ruošiasi kelionei į vabalų pasaulį

Į grandiozinio koncertinio turo „Voro vestuvės“ koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje su septynerių metų amžiaus dukra Upe keliausianti aktorė Ineta Stasiulytė sako, jog Lietuvos artistų kuriamos „Voro vestuvės“ prilygsta neseniai Lietuvoje viešėjusiam amerikiečių „Disney On Ice“ spektakliui ant ledo ir nekantriai laukia Lietuvos scenos grandų pasirodymo.

„Man pačiai visą laiką labai įdomu žiūrėti, kas yra kuriama vaikams, o ypač jei tai daro lietuviai. Gal todėl aš pirmenybę teikčiau „Voro vestuvėms“, o ne visų taip mylimam „Disney On Ice“, nes ir mano dukrai didžiulį įspūdį paliko jau kartą matytos mūsų „Voro vestuvės“. Tai labai suprantamas spektaklis tiek vaikams – net jei jie ir labai mažiukai, tiek ir suaugusiems. Vieni juokiasi iš vienų dalykų, kiti – iš kitų. Čia yra nemažai juokų skirtų ir suprantamų tik tėvams. Apskritai „Voro vestuvės“ – labai spalvingas, žaismingas, ir, svarbiausia, suprantamas koncertas visai šeimai. Čia gražios dainos, nuostabi choreografija“, – vardina I. Stasiulytė.

Ineta su dar visai nediduke dukrele „Voro vestuves“ stebėjo dar prieš kelerius metus, kuomet buvo jų premjera.

„Tuomet mus pakvietė kažkuris pažįstamas „Voro vestuvėse“ vaidinantis aktorius ir man jų kuriamas spektaklis paliko milžinišką įspūdį. Sužavėta liko ir dukra. Žinau, kad ir prieš šį koncertą visi artistai labai stipriai ruošėsi, todėl manau jis taip pat bus įspūdingas. Be to, noriu pamatyti jį kitomis akimis – juk kuo daugiau žiūri tą patį filmą, ar spektaklį, tuo daugiau naujų dalykų pamatai ir atrandi. Manau ir dabar aktoriai bus labiau atsipalaidavę, „įsivažiavę“ ir bus dar geresnė energija“, – prognozuoja I. Stasiulytė.

Aktorė išduoda, jog jos dukra nėra tradicinis vaikas, mat, lankosi daugiau suaugusiems nei vaikams skirtuose spektakliuose ir stebi, kaip vaidina, repetuoja mama. „Ji pamato visą procesą – nuo repeticijų iki pat premjeros. Ir po to dar man pastabas pasako, kaip ką daryti, ko nedaryti. Tačiau vaikams skirti renginiai labai reikalingi – jie plečia akiratį, lavina fantaziją. Apskritai bet kokia vizuali priemonė padeda vaikui pačiam kurti kažkokį vaizdinį“, – teigia I. Stasiulytė.

„Voro vestuvės“ šį savaitgalį lankysis Alytuje ir Kaune. Alytaus arenoje „Voro vestuvių“ koncerto dainos skambės jau šiandien, balandžio 20 d., į Kauną Voro svita atvyks sekmadienį, balandžio 22 d.

Geriausių „Voro vestuvių“ dainų koncertinį turą per Lietuvą organizuoja didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN Entertainment“, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu, priklausanti bendrovė „SEVEN Live“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder