D. Montvydas dalijosi energija ir nuoširdžiu dėmesiu

D. Montvydas dalijosi energija ir nuoširdžiu dėmesiu

Vienas populiariausių Lietuvos popmuzikos atlikėjų Donatas Montvydas ambicingiausiu vadinamą koncertinį turą “TOP- 3” po didžiausius šalies miestus penktadienio vakarą  pradėjo pasirodymu Klaipėdoje, “Švyturio” arenoje.

Donatas Montvydas – neabejotinas jaunimo auditorijos favoritas, tačiau sykiu vienas iš nedaugelio Lietuvos dainininkų, į kurio koncertus veržiasi ir paaugliai, ir jų tėvai. Tuo buvo galima įsitikinti ir Klaipėdoje. “Švyturio” arena šįsyk nebuvo sausakimša, tačiau gerbėjų netrūko. Ištikimiausieji fanai buvo pakviesti į specialią gerbėjų zoną lanko formos scenos viduryje. Jie galėjo grožėtis ne tik puikiu matomumu, betarpišku dalyvavimu šou, bet ir gavo dovanų atlikėjo albumą #BLCK su autografu bei momentinę fotografiją po koncerto.

Pats Donatas Montvydas į originalią sceną nusileido nuo lubų, o koncertą užbaigė įspūdingu „Eurovizijos“ konkurso pasirodymu su legendiniu salto. Viso koncerto metu dainininkui talkinę šokėjai ir muzikantų grupė buvo gyvas energijos užtaisas. Dainas puikiai papildė efektingos vaizdo projekcijos ir lazerių šou.

Paties Donato Montvydo režisuotame renginyje netrūko nieko ir nieko nebuvo per daug. Vokalas, muzika, choreografija, vaizdas, efektai susijungė į profesionalų reginį, kurio svarbiausias variklis paties Donato Montvydo charizma ir nuoširdumas.

Koncerto kulminaciniu pasirodymu tapo daina “Aš visada būsiu tavo” dedikuota Donato Montvydo mažajai dukrytei Adelei. Ją dainininkas padainavo pats akomponuodamas į sceną užkeltu pianinu, iliustruodamas šiltais mažylės ir tėvelio drauge praleistų akimirkų įrašais bei fotografijomis.

Dauguma žiūrovų viso koncerto metu taip pat nepaleido iš rankų mobiliųjų telefonų, kuriais filmavo ir fotografavo tai, kas vyksta scenoje. Šį neatskiriamą koncertų atributą Donatas Montvydas pavertė minispektakliu. Dainuodamas dainą “Vasara”, jis pakvietė ant scenos vieną gerbėją ir nusifilmavo su jos mobiliuoju telefonu. Klaipėdietė taip meiliai žvelgė į dainininką, jog šis net dainos žodžius pamiršo…

“Myliu jus”, - sakė Donatas Montvydas klaipėdiečiams, dėkodamas už tai, kad jie atėjo į koncertą ir įvertino dainininko bei jo komandos darbą.

Išties buvo verta.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder