"Golden Parazyth" šeštadienį Palangą atradinės iš naujo

"Golden Parazyth" šeštadienį Palangą atradinės iš naujo

,,Tikimės, jog pirmasis mūsų grupės koncertas Palangoje bus saldus“, - svarsto grupės ,,Golden Parazyth“ narys Giedrius Širka, birželio 21 d., 20 val. kviečiantis pasišokti festivalio „Palanga Live“ atidarymo savaitgalyje.

Po rinktinio albumo „Looking Backward, Moving Forward“ išleidimo balandį, ,,Golden Parazyth“ žengia pirmyn ir festivalyje „Palanga Live“ savo publiką nustebins šokių muzika.

Pastarasis albumas „Looking Backward, Moving Forward“, anot grupės, dėliotas tam, kad net nieko nežinantys apie „Golden Parazyth“ kūrybą, galėtų išklausyti visą amplitudę dainų iš įvairių albumų ir singlų, reprezentuojančių skirtingus kūrybinius laikotarpius.

„Netolimoje ateityje laukite naujo „Golden Parazyth“ skambesio ir pirmųjų ketvirtojo studijinio albumo šauklių. Tai bus ta pati visų vertinama mūsų energija, bet įvilkta į kitokį muzikinį rūbą“, - žada Giedrius.

Iš šio pirmojo grupės koncerto Palangoje ,,Golden Parazyth“ pirmiausia tikisi besidominčios publikos – tos, kuriai ne vis vien, kas vyksta scenoje, kuri suinteresuota išgirsti kažką naujo ir neįprasto, ir vertina ne tik nusistovėjusius ir visiems suprantamus dalykus. Pasirodymas Palangoje, anot ,,Golden Parazyth“, bus simbolinis naujos pradžios atskaitos taškas.

Atradimai laukia ne tik festivalio „Palanga Live“ klausytojų, bet ir „Golden Parazyth“ - daugiau nei dešimtmetį Palangoje nebuvęs Giedrius viliasi artėjantį savaitgalį susikurti puikių patirčių ir į Palangą pažvelgti naujomis akimis.

Festivalis „Palanga Live“ (J. Basanavičiaus g. 47) atostogaujantiems pajūryje visą vasarą siūlys gyvos muzikos savaitgalius atvirame ore. Iki rugpjūčio 23 d. „Palanga Live“ scenoje vyks muzikiniai susitikimai su originalia, autorine kūryba, scenos senbuviais ir perspektyviais jaunais kolektyvais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder